Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat de gol! Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus. Unde va juca superstarul portughez

S-a dat de gol! Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus. Unde va juca superstarul portughezgalerie foto

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) nu se gândeşte la retragerea din fotbal, dar asta nu înseamnă că superstarul portughez îşi va încheia cariera la "bătrâna doamnă". Ronaldo a fost dat de gol chiar de către un coleg din naţionala Portugaliei.

Nani, fotbalist legitimat la Orlando City în Major League Soccer şi fost coleg cu Ronaldo la Manchester United, a dezvăluit campionatul în care va ajunge fotbalistul lui Juventus. 

De-a lungul timpului, despre Ronaldo s-a scris că va călca pe urmele unor fotbalişti precum David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry sau David Villa, iar această zi este tot mai aproape: "În urmă cu câţiva ani, mi-a spus că probabil va ajunge în America", a declarat Nani, potrivit ESPN. 

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus. Unde va juca superstarul portughez

În acest moment, Ronaldo are cele mai mari şanse să ajungă la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham şi care va debuta în noul sezon din MLS. 

  • 25 de goluri are Cristiano Ronaldo în acest sezon, pentru Juventus
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juve

Nani a lăudat campionatul din America şi portughezul este pregătit de al doilea sezon la Orlando City, echipă la care a jucat în trecut legendarul Kaka. În primul sezon în MLS, Nani a marcat 12 goluri şi a oferit cinci assist-uri în 30 de partide, chiar dacă echipa lui a terminat pe penultimul loc în Conferinţa de Est. 

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt în data de 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua sâmbătă 20 iunie cu două meciuri restanţă, primul care se va disputa fiind cel dintre Torino şi Parma.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomls 

viewscnt
Articole similare