Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat decizia! Fotbalistul-parior Cristian Pădurariu a primit o sancţiune blândă din partea FRF

S-a dat decizia! Fotbalistul-parior Cristian Pădurariu a primit o sancţiune blândă din partea FRF

Fotbal

Comentarii

Cristian Pădurariu, mijlocaşul dat afară de la ACS Poli Timişoara după ce a fost filmat într-o casă de pariuri din Timişoara jucând inclusiv împotriva echipei sale, a fost sancţionat destul de blând de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal: interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru 3 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 5.000 lei.

Comisia de Disciplină şi Etică a pronunţat sentinţa în şedinţa de miercuri: „Admite sesizarea formulată de Federaţia Române de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Pădurariu Cristian Nicu. În temeiul art. 60 ind. 1 al. 2 raportat la art. 60. al. 5 din RD al FRF pârâtul Padurariu Cristian se sancţionează cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru 3 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 5000 lei. Executorie în ce priveşte sancţiunea interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD”.

Cristian Pădurariu, fotbalistul de 21 de ani al timişorenilor care a fost prins că a pariat împotriva echipei sale a recunoscut totul într-o discuţie cu şefii clubului din Banat. Fotbalistul fusese mai demult exclus din lot de Ştefan Nanu după ce a evoluat doar de trei ori în acest sezon pentru fosta echipă de Liga I. Mijlocaşul a fost filmat într-o casă de pariuri din Timişoara, informaţie confirmată pentru Gazeta Sporturilor de către administratorul special al clubului, Radu Birlică. 

 

Afla mai multe despre: timisoarafrfpariurisuspendare 

viewscnt
Articole similare