Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis viitorul lui David de Gea! Presa din Anglia a anunţat clubul care i-a activat clauza

S-a decis viitorul lui David de Gea! Presa din Anglia a anunţat clubul care i-a activat clauza

Manchester United

Comentarii

David de Gea este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Jose Mourinho de la Manchester United. Au existat în momente în care goalkeeper-ul spaniol i-a salvat pe "diavoli" şi tot timpul a existat un interes uriaş pentru jucător, în special din partea lui Real Madrid.

De Gea a fost foarte aproape de a ajunge la Real în urmă cu doar câteva sezoane, dar zvonurile privind un eventual transfer s-au răsfirat după ce clubul "Blanco" l-a transferat în vară pe Thibaut Courtois. Cu toate acestea, situaţia spaniolului la United este sub semnul întrebării, din cauza faptului că actuala înţelegere expiră în iunie 2019. 

Astfel, de Gea ar putea semna de la 1 ianuarie un pre-contract cu orice echipă doreşte. Însă viitorul spaniolului, a fost decis, potrivit BBC Sport, Manchester United va activa o clauză din contractul jucătorului care îi prelungeşte automat contractul cu încă un sezon. 

Aceasta este doar o modalitate de a fi siguri că de Gea nu pleacă de pe "Old Trafford", până când cele două părţi se înţeleg asupra unui contract pe o durată mai lungă. În 2011 a fost adus portarul de la Atletico Madrid. 

Afla mai multe despre: david de geamanchester united 

viewscnt
Articole similare