Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a făcut de râs pe teren, dar a dat lovitura în afara lui! GALERIE FOTO | Faceţi cunoştinţă cu Sophia Thomalla, ultima cucerire a lui Karius

S-a făcut de râs pe teren, dar a dat lovitura în afara lui! GALERIE FOTO | Faceţi cunoştinţă cu Sophia Thomalla, ultima cucerire a lui Kariusgalerie foto

Diverse

Comentarii

Lloris Karius nu a avut parte de un an 2018 foarte bun pe terenul de fotbal, după ce goalkeeperul lui Liverpool a gafat uluitor în finala Champions League pierdută de cormorani în faţa lui Real Madrid, scor 1-3, însă germanul se poate consola în afara terenului.

Împrumutat de Liverpool la Beşiktaş, Karius şi-a petrecut vacanţa de iarnă cu fotomodelul german Sophia Thomalla (29 de ani).

Sophia a devenit cunoscută după ce a apărut în versiunea germanană a emisiunii "Next Top Model", iar în anii trecuţi a avut mai multe relaţii cu vedete din lumea rock-ului, printre care se numără solistul formaţiei Bush, Gavin Rossdale, Till Lindemann (Rammstein) sau Andy LaPlegua (Combichrist şi Panzer AG), cu cel din urmă fiind şi căsătorită în 2016.



Tânăra de 29 de ani e pasionată de tatuaje şi e extrem de activă pe reţelele de socializare unde îşi încântă fanii cu imaginile publicate.



VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI LORIS KARIUS.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: iubita kariussophia thomallagalerie fotohot 

viewscnt
Articole similare