Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a făcut!". Gabriel Jesus semnează pe cinci ani şi merge la Arsenal

"S-a făcut!". Gabriel Jesus semnează pe cinci ani şi merge la Arsenal

Manchester City

Comentarii

Manchester City şi Arsenal au ajuns la un acord total pentru transferul brazilianului Gabriel Jesus (25 de ani). Atacantul va semna cu "tunarii", unde este dorit de Mikel Arteta, fostul secund al lui Pep Guardiola de la Manchester City.

UPDATE 26.06, 20:48 - Transferul lui Gabriel Jesus la Arsenal, de la Manchester City, s- a făcut. Clubul londonez va plăti 50 de milioane de euro, iar brazilianul a semnat un contract valabil pe cinci ani.


ştirea iniţială

Transfer între rivalele din Premier League, Manchester City şi Arsenal. Gabriel Jesus va trece de la Manchester la Londra, într-o tranzacţie care va costa 45 de milioane de lire sterline.

Transfer între rivale. Pleacă de la Manchester City şi semnează cu Arsenal: "Acord total"

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţat, vineri, că Manchester City şi Arsenal au ajuns la un acord pentru transferul lui Gabriel Jesus. Potrivit sursei citate, tranzacţia va costa 45 de milioane de lire sterline, plus alte bonusuri.

După "acordul total" dintre cluburi, Arsenal lucrează acum să-l convingă pe Gabriel Jesus să semneze contractul propus, prin intermediul agenţilor.

La Manchester City au fost transferaţi Erling Haaland şi Julian Alvarez, fix pe posturile pe care poate juca Gabriel Jesus, aspect care-i complică viaţa brazilianului la Manchester. Astfel, a ales să plece pentru a fi titular incontestabil la Arsenal, rivala lui City din Premier League.

Gabriel Jesus, câştigător al aurului olimpic cu Brazilia, a jucat 2570 de minute în 41 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City, timp în care a marcat de 13 ori şi a pasat decisiv de 12. În ianuarie 2017, Manchester City l-a transferat pe Gabeiel Jesus de la Palmeiras, din Brazilia.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Jesus în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gabriel jesustransferarsenalacordmanchester city 

viewscnt
Articole similare