Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a făcut!". Mane pleacă de la Liverpool şi semnează până în 2025. S-a înţeles cu noul club

"S-a făcut!". Mane pleacă de la Liverpool şi semnează până în 2025. S-a înţeles cu noul club

Liverpool

Comentarii

Transferul lui Sadio Mane (30 de ani) de la Liverpool la Bayern Munchen "s-a făcut". Florian Plattenberg, un jurnalist apropiat de Bayern, anunţă că şefii celor două cluburi au bătut palma, după ce nemţii s-au înţeles cu jucătorul. Transferul e confirmat şi de presa din Anglia.

Bayern Munchen îl pierde pe Robert Lewandowski (34 de ani), care se îndreaptă spre Barcelona, dar Sadio Mane va veni în Bavaria.

"S-a făcut!". Mane pleacă de la Liverpool şi semnează până în 2025. S-a înţeles cu noul club

Bayern dă lovitura pe piaţa transferurilor, chiar dacă Robert Lewandowski a cerut să plece din Bavaria după opt ani. Potrivit jurnalistului Florian Plattenberg de la Sport 1, transferul lui Sadio Mane de la Liverpool la Bayern "s-a făcut", astfel că nemţii au înlocuitor pe măsură pentru "Lewa".

Liverpool şi Bayern au bătut palma în ultimele ore, iar transferul urmează să se facă, după ce conducerea nemţilor s-a înţeles de mai multă vreme cu agentul lui Mane în ceea ce priveşte contractul jucătorului. Sadio Mane va semna cu Bayern până în 2025, iar săptămâna viitoare va face vizita medicală înainte de completarea transferului la Bayern.

Astfel, Sadio Mane pleacă de la Liverpool după şase ani petrecuţi pe Anfield, în care a câştigat tot ce se putea câştiga în materie de trofee. Mane a strâns 269 de meciuri şi 120 de goluri pentru Liverpool, care l-a cumpărat de la Southampton.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sadio Mane în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: sadio manetransferbayernacordliverpool 

viewscnt
Articole similare