Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încheiat "telenovela Cristiano Ronaldo". Erik ten Hag a făcut anunţul în privinţa plecării portughezului. Unde va juca starul lui United în acest sezon

S-a încheiat "telenovela Cristiano Ronaldo". Erik ten Hag a făcut anunţul în privinţa plecării portughezului. Unde va juca starul lui United în acest sezon

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Erik ten Hag a exclus plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, în condiţiile în care perioada de transferuri se încheie joi seară.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă va conta pe Cristiano Ronaldo, Ten Hag a răspuns: "Este clar, evident. Aşa cum am spus, avem nevoie de jucători de calitate. Din septembrie, cel puţin până în ianuarie, vom merge cu acest grup".

Presa internaţională scrie de mai mult timp că atacantul portughez se va transfera la o echipă care joacă în Liga Campionilor până la finalul perioadei de mercato.

După anunţul de marţi al unui acord cu Ajax Amsterdam pentru extrema braziliană Antony, împrumutul portarului Martin Dubravka, de la Newcastle, ce ar urma să fie oficializat în curând, va fi "sfârşitul (perioadei de transferuri pentru United), cu excepţia cazului în care există o oportunitate excepţională, fiindcă noi, un club de top, trebuie să fim mereu pe fază", a spus Ten Hag.

În primele etape disputate de Manchester United în actualul sezon din Premier League, Cristiano Ronaldo a fost introdus târziu în teren de managerul olandez.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare