Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a întors "Grigoraş, cel mai tare din oraş" | Antrenorul a condus şedinţa de pregătire a SCC Farul

S-a întors "Grigoraş, cel mai tare din oraş" | Antrenorul a condus şedinţa de pregătire a SCC Farul

Liga 2

Comentarii

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa va juca duminică, 23 septembrie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a Vlll-a a Ligii 2

Ieri, antrenamentul a fost condus de tehnicianul Petre Grigoraş. La stadion a fost prezent şi Ciprian Marica, deţinătorul mărcii FC Farul. În acest moment, SSC Farul se află pe locul 15, cu şase puncte, la doar un punct de locurile retrogradabile.

"Au venit cinci, şase mii de oameni la ultimele meciuri din Liga a 3-a, ceea ce Farul n-a avut nici în primul eşalon în ultimii 10-15 ani! Şi erau foarte mulţi copii. Deci există interes major. Sigur, e şi echipa lui Gică la Ovidiu, unde face o treabă senzaţională. Totuşi, acolo e un club privat, în Constanţa e un dor imens de Farul! Nu uitaţi că am început la Farul, cu care am reuşit acea promovare fantastică în liga întâi împotriva tuturor, am obţinut apoi un loc cinci şi am jucat finala Cupei României, adică cele mai bune performanţe din istoria clubului", a declarat Grigoraş pentru GSP.

De-a lungul carierei, Grigoraş a mai antrenat la Farul, FC Oneşti, Poli Iaşi, Pandurii, CFR Cluj, Oţelul, ASA Tg. Mureş şi Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: petre grigorasfarul 

viewscnt
Articole similare