Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a mai stins o legendă. Penultimul frate din familia Nunweiller a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani: "A scris o pagină importantă în istoria clubului nostru"

S-a mai stins o legendă. Penultimul frate din familia Nunweiller a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani: "A scris o pagină importantă în istoria clubului nostru"

Dinamo București

Comentarii

Fostul portar Victor Nunweiller a decedat la vârsta de 81 de ani, au anunţat, joi, reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

"Victor Nunweiller a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fostul portar dinamovist Victor Nunweiller, 81 de ani, a încetat din viaţă. Constantin, Dumitru, Ion, Lică, Victor, Radu şi Eduard. Toţi Nunweiller sau, altfel spus, familia care a scris o pagină importantă în istoria clubului nostru şi a fotbalului românesc.

Dintre cei şapte fraţi, cinci dintre ei, Dumitru, Ion, Lică, Victor şi Radu, au îmbrăcat tricoul 'câinilor roşii', numele de alint al dinamoviştilor, moştenire lăsată de familia Nunweiller. Doar Radu Nunweiller mai este astăzi în viaţă. Sincere condoleanţe familiei!", au transmis reprezentanţii FC Dinamo.

Născut pe 13 mai 1942, Victor Nunweiller a evoluat pe postul de portar la Dinamo, Victoria, Dinamo Obor şi Universitatea Cluj.

Cei 7 fraţi Nunweiller:

  • Costică Nunweiller - decedat în 2003, la 73 ani. Singurul care a jucat polo
  • Dumitru Nunweiller - decedat în 2015, la 80 de ani. A jucat ca fundaş la Dinamo în sezonul 1960-61
  • Ion Nunweiller - decedat în 2015, la 79 ani. A jucat ca fundaş, 287 de meciuri pentru Dinamo, 19 goluri
  • Lică Nunweiller - decedat în 2013, la 74 ani. A jucat ca fundaş, 151 meciuri la Dinamo, 5 goluri
  • Victor Nunweiller – decedat în aprilie 2023, a jucat ca portar la Dinamo, Victoria, U Cluj
  • Radu Nunweiller – are 78 de ani şi e stabilit în Elveţia. Mijlocaş cu 295 de jocuri şi 38 de goluri la Dinamo, participant la CM 1970
  • Eduard Nunweiller – a decedat în 2005, la 53 de ani

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare