Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă..." Are doar 21 de ani şi 6 meciuri la naţională, dar Dragomir şi-a pierdut încrederea în el

"S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă..." Are doar 21 de ani şi 6 meciuri la naţională, dar Dragomir şi-a pierdut încrederea în el

Stranieri

Comentarii

Mitică Dragomir se arată dezamăgit de unul dintre cei mai promiţători jucători din noua generaţie: Andrei Ivan. Atacantul vândut de Craiova la Krasnodar pentru 3 milioane de euro a fost împrumutat în această vară la Rapid Viena, unde speră să înceapă să joace constant.

Totuşi, fostul şef al LPF consideră că Ivan (21 de ani) avea nevoie în acest punct al carierei să joace pentru o echipă mai mică, unde să nu aibă emoţii în privinţa titularizării. Dragomir spune că Ivan a fost "forţat" să plece pe bani mulţi la o vârstă prea fragedă.

"S-a născut talent, dar mă tem că va muri speranţă. Are calităţi, dar stagnează de doi ani de zile. Convingerea mea e că a fost împins, a fost vândut pe bani mulţi.

Ciorbele reîncălzite sunt bune dacă sunt piperate. Altfel, nu! Trebuia să joace la o echipă mai mică doi ani şi, apoi, spărgea tot", a declarat Dragomir pentru ProSport.

Andrei Ivan a debutat la echipa naţională când avea doar 18 ani, într-un amical cu Italia, scor 2-2, iar între timp a strâns 6 selecţii, inclusiv 3 prezenţe în preliminariile CM 2018.
 

Afla mai multe despre: andrei ivancfr clujdragomir 

viewscnt
Articole similare