Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a pornit Guardiola! Manchester City a anunţat al doilea transfer al zilei: ”Bine ai venit la echipa campioană!”

S-a pornit Guardiola! Manchester City a anunţat al doilea transfer al zilei: ”Bine ai venit la echipa campioană!”

Manchester City

Comentarii

Manchester City l-a transferat deja pe Rodrigo de la Atletico Madrid, iar miercuri a anunţat şi cea de-a doua mutare a verii.

Este vorba despre Angelino, un fundaş care a impresionat la PSV Eindhoven şi care revine astfel la Manchester City: ”Sunt super încântat că vin din nou la City, o echipă care joacă un fotbal incredibil sub comanda lui Pep Guardiola. Să-i văd jucând din Olanda a fost o mare plăcere. Performanţele clubului în ultimele două sezoane au fost incredibile şi sunt super mândru că revin aici” a mărturisit Angelino pentru site-ul oficial al clubului.

 

 

Manchester City a anunţat că l-a adus pe Angelino înapoi şi că spaniolul a semnat pe patru ani un nou contract: ”Bine ai venit la echipa campioană” a anunţat City pe site-ul său oficial. 

”Este un fotbalist extrem de talentat. Pot spune că deja este un fundaş complet, care are în faţă un potenţial impens. În ultimul an a crescut enorm la PSV Eindhoven, atât în meciurile din Eredivisie, cât şi în Champions League” a spus şi Txiki Beigiristain, Directorul General al clubului.

Născut la Coristanco, în Spania, Angelino a crescut la Deportivo la Coruna. A fost împrumutat de Manchester City după ce a fost cumpărat definitiv la echipe precum New York City, Girona, Mallorca sau NAC Breda. Sezonul trecut a bifat 43 de meciuri la PSV Eindhoven, pentru care a marcat un gol. Suma de transfer nu a fost anunţată oficial de club.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityangelino 

viewscnt
Articole similare