Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a pus problema revenirii lui Reghecampf la FCSB?”. Mihai Stoica a răspuns fără ezitare | EXCLUSIV

”S-a pus problema revenirii lui Reghecampf la FCSB?”. Mihai Stoica a răspuns fără ezitare | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (48 de ani) rămâne unul dintre cei mai importanţi antrenori ai celor de la FCSB, din ultimii ani, formaţie pe care a antrenat-o în două rânduri.

Laurenţiu Reghecampf a sosit prima dată la FCSB în vara lui 2012 şi a avut parte de un mandat încântător, încununate cu două titluri de campion (2012/2013 şi 2013/2014), dar şi o Supercupă a României (2013).

  • Cu el pe bancă, în sezonul 2013/2014, FCSB obţinea ultimele două mari victorii europene, contra celor de la Ajax şi Chelsea.

În mai 2014 pleca de la FCSB, însă se întorcea în decembrie 2015 pentru cel de-al doilea mandat. De data aceasta, nu a mai bifat acelaşi succes. A cucerit doar o Cupă a Ligii (2015/2016), iar în mai 2017 pleca din nou de la echipă.

Laurenţiu Reghecampf, interzis la FCSB?

În toamna lui 2022, s-a vorbit din nou despre o posibilă sosire a lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, imediat după ce echipa sa s-a despărţit de Nicolae Dică.

”Reghe” nu a mai ajuns la echipă, iar banca tehnică a intrat sub atenta supraveghere a lui Mihai Pintilii, ajutat, rând pe rând, de Leo Strizu, Thomas Neubert şi Elias Charalambous. 

Cu toate acestea, Mihai Stoica, prezent în studiourile Orange Sport, a negat orice discuţie despre aducerea lui Laurenţiu Reghecampf, după ultima sa plecare, din 2017.

  • Silviu Tudor Samuilă: ”S-a mai pus vreodată problema ca Reghecampf să revină la voi?”.
     
  • Mihai Stoica: ”Nu. Niciodată, după a doua plecare. Niciodată nu s-a discutat”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Deci erau doar veşti din presă”.

În acest moment, Laurenţiu Reghecampf este antrenorul lui Alexandru Cordea şi Marko Dugandzic la formaţia saudită de primă ligă Al Tai.

După 19 etape scurse, Al Tai este pe locul 16 - retrogradabil, cu 17 puncte, la două de zona liniştită, deasupra ”linie roşii”.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecamfmihai stoicaal taifcsb 

viewscnt
Articole similare