You are here:

S-a retras de la naţională după ce Franţa a fost eliminată de la EURO! Cel mai bun marcator din istoria ”Les Blues” şi-a luat adio: Este dezamăgit”

S-a retras de la naţională după ce Franţa a fost eliminată de la EURO! Cel mai bun marcator din istoria ”Les Blues” şi-a luat adio: Este dezamăgit”

Echipa națională

Comentarii

Franţa a fost eliminată de la EURO 2024, după înfrângerea din meciul cu Spania de la Munchen, scor 1-2. Pentru Olivier Giroud a fost ultimul meci în tricoul naţionalei din Hexagon, pentru care a debutat în 2011.

Olivier Giroud anunţase că se va retrage din naţionala Franţei după turneul final din Germania, iar meciul cu Spania a fost ultima reprezentaţie pentru noul atacant al celor de la LA FC.

Fostul vârf de la Arsenal şi AC Milan este cel mai bun marcator din istoria naţionalei din Hexagon, cu 57 de goluri în 137 de meciuri, şase mai multe decât Thierry Henry. 

”Au revoir!” Cel mai bun marcator din istoria Franţei s-a retras de la naţională: ”Este dezamăgit”

"Giroud este dezamăgit, la fel ca ceilalţi jucători. Olivier a fost cu noi de la începutul mandatului meu, era ultimul rămas. A fost la meciul cu Uruguay, de la Le Havre, din 2012. 

A avut şi el perioade dificile, când nu era prea eficient, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să devenim campioni mondiali. În timp a devenit cel mai bun marcator al nostru. Giroud este un exemplu de longevitate, seriozitate şi profesionalism.

A jucat puţin la acest Campionat European şi ar fi fost bine dacă şi-ar fi încheiat cariera la echipa naţională cu o finală, duminică. Vreau să îl felicit şi să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut", a spus Didider Deschamps, selecţionerul Franţei, după Spania - Franţa 2-1.

La EURO 2024, Giroud a bifat doar 59 de minute, niciunul din postura de titular. Acesta a fost campion mondial cu Franţa în 2018, şi vicecampion în 2022.

Afla mai multe despre: frantaolivier giroud 

viewscnt
Articole similare