You are here:

S-a rezolvat misterul de la Nisa :) Incredibil: cine a furat ceasul de 70.000 de euro al lui Kasper Dolberg. Danezul refuza să mai joace

S-a rezolvat misterul de la Nisa :) Incredibil: cine a furat ceasul de 70.000 de euro al lui Kasper Dolberg. Danezul refuza să mai joacegalerie foto
Comentarii

Mister rezolvat la Nisa. Potrivit L'Equipe, anchetatorii au descoperit cine a furat ceasul în valoare de 70.000 de euro al atacantului echipei OGC Nice, Kasper Dolberg.

La 16 septembrie, Dolberg a fost victima unui furt din vestiar, la baza de pregătire a clubului Nice, în urma căruia danezul a rămas fără ceasul de 70.000 de euro. Văzând că gruparea franceză nu ia măsuri, Dolberg a mers la poliţie şi, zece zile mai târziu, autorităţile au găsit vinovatul.

Nu era nimeni altul decât unul dintre coechipierii săi. Este vorba despre atacantul francez Mohamed Lamine Diaby (foto), în vârstă de 18 ani, jucător împotriva căruia clubul din Nisa a deschis o procedură disciplinară.

Diaby, internaţional francez de juniori, a jucat deja şapte meciuri oficiale pentru echipa de seniori a lui Nice şi este considerat un fotbalist de mare viitor.

Dolberg refuza să mai joace

Atacantul danez Kasper Dolberg, legitimat la OGC Nice, a fost victima unui furt din vestiar, la baza de pregătire a echipei franceze, relatează L’Equipe.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, danezul rămânând fără un ceas în valoare de 70.000 de euro. În urma incidentului, Dolberg a refuzat să mai evolueze pentru Nice.

Kasper Dolberg este legitimat la OGC Nice din 29 august, când a fost transferat în schimbul a 20,5 milioane de euro de la Axax Amsterdam.

Afla mai multe despre: dolberg 

viewscnt
Articole similare