Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a săturat şi vrea să plece de la Rapid! Agentul său negociază cu alte echipe

S-a săturat şi vrea să plece de la Rapid! Agentul său negociază cu alte echipe

Fotbal

Comentarii

Nemulţumit de faptul că joacă prea puţin, mijlocaşul rapidist Cătălin Cîrjan (21 de ani), se gândeşte serios să schimbe echipa în această iarnă.

Adus cu surle şi trâmbiţe la Rapid, în vara lui 2023, sub formă de împrumut, de la Arsenal Londra, Cătălin Cîrjan a avut parte de un debut fuliminant, însă continuarea nu a mai fost pe măsură. Aşa a ajuns, acum, să-şi dorească plecarea din Giuleşti.

Cătălin Cîrjan vrea să plece de la Rapid

Potrivit informaţiilor oferite de iamsport.ro, Cătălin Cîrjan este extrem de supărat pe antrenorul Cristiano Bergodi pentru faptul că i-a oferit prea puţine minute şi ar vrea să plece.

Mijlocaşul şi-a mandata agentul să-i găsească un nou împrumut în această iarnă, iar Cătălin Sărmăşan pare să se conformat. Acesta ar fi în discuţii cu alte două-trei echipe.

Cîrjan îşi doreşte să evolueze la o formaţie în care să fie considerat om de bază şi să fie folosit mult mai des decât s-a întâmplat la Rapid.

  • La un moment dat, se vorbea de faptul că şefii Rapidului vor activa clauza de transfer definitiv pe care şi-au asigurat-o în înţelegerea cu Arsenal.

Cătălin Cîrjan a fost tiular în patru din primele cinci etape ale Superligii, apoi a trebuit să mai aştepte alte 15 etape până să fie din nou titular la Rapid, vineri seară, în remiza cu Petrolul, scor 0-0, de pe ”Ilie Oană”.

  • 14 meciuri a bifat Cîrjan pentru Rapid în Superligă, dintre care 5 ca titular şi 9 din postura de rezervă.
  • A oferit o singură pasă de gol, în etapa a 2-a, într-un U Cluj- Rapid 0-3.
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Cîrjan, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin sarmasanarsenal 

viewscnt
Articole similare