Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit adversara Simonei Halep în primul tur la Birmingham

S-a stabilit adversara Simonei Halep în primul tur la Birmingham
Comentarii

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, o va întâlni pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, în primul tur al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Tsurenko a ajuns pe tabloul principal după ce a jucat în calificări. Cele două sportive au mai fost adversare de opt ori şi de fiecare dată învingătoare a fost Halep.

Meciul dintre Halep şi Tsurenko va avea loc luni. În programul de luni figurează şi meciul Gabriela Ruse (53 WTA) - Qiang Wang (China, 146 WTA).

Simona Halep, cu ocazia evenimentului de retragere al lui Horia Tecău: ” Vreau să ating cel mai bun nivel al meu”

Simona Halep participă la Sports Festival, evenimentul de retragere al lui Horia Tecău din tenisul profesionist.

Jucătoarea de 30 de ani a venit alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, iar cei doi vor lua parte la evenimentul care are loc la BT Arena din Cluj-Napoca.

Simona Halep va juca şi un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival, cu ocazia ceremoniei de retragere din tenis a lui Horia Tecău.

Odată ajunsă la Cluj, Halep a ţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre dorinţa de a mai câştiga un turneu de grand slam şi una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, anume maşinile.

”(n.r. despre parteneriat) Mă bucur foarte mult să fiu alături de idolul meu, Gheorghe Hagi. Este un sentiment foarte plăcut şi abia aştept să încerc toate maşinile, pentru ca sunt pasionată şi îmi place să le conduc. 

Sigur, îmi face plăcere chiar (n.r. să conducă prin Bucureşti). Uneori e foarte aglomerat, dar evităm cât se poate. 

Da, este o perioadă a schimbărilor şi mă bucur foarte mult că am ajuns în această poziţie. Simt că sunt mult mai experimentată şi am decizii mult mai bune. Mă bucur pentru tot ceea ce se întâmpla în viata mea. Sunt foarte entuziasmată, sper să fie bine.

(n.r. despre încă un titlu de grand slam) Asta îmi doresc, clar. Sunt sigură că dacă e să se întâmple, o să se întâmple. Muncesc pentru asta şi sper să şi reuşesc.

(n.r. despre ce maşină vrea) Cea mai puternică. Acuma nu ştiu daca şi eu sunt la fel de puternică în acest moment. Nu vreau să-mi pun presiune pentru rezultate, vreau doar să ating cel mai bun nivel al meu, chiar şi mai bun decât cel pe care l-am avut.

Muncesc şi îmi doresc tare mult să mai câştig un grand slam. Dar vedem în timp.

(n.r. despre cum este în trafic) Ca să fac un rezumat: ca pe teren”, a declarat Halep, la conferinţa de presă.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului şi se află la a treia ediţie.

Afla mai multe despre: halep-birmingham-tenis 

viewscnt
Articole similare