Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit adversara Simonei Halep în turul doi la Washington

S-a stabilit adversara Simonei Halep în turul doi la Washington

Simona Halep

Comentarii

Rusoaica Anna Kalinskaia, numărul 71 mondial, s-a calificat, marţi, în turul doi la turneul de la Washington, fază în care o va întâlni pe Simona Halep, locul 16 WTA.

Kalinskaia a trecut în runda inaugurală de sportiva americană Madison Brengle, locul 61 WTA, scor 6-3, 6-0.

Simona Halep şi Anna Kalinskaia nu au mai fost adversare în circuitul WTA.

Decizie ŞOC luată de Halep. Simona l-a dat afară din staff: "I-a părut rău, dar n-a avut ce să facă"

Săptămâna trecută, Simona Halep a plecat în SUA pentru a participa la turneele nord-americane, iar o ruptură neaşteptată pare să fi avut loc în staff-ul jucătoarei noastre.

Potrivit surselor Orange Sport, fostul lider mondial se pare că ar fi încheiat colaborarea cu Teo Cercel, preparatorul fizic. Motivul ar sta la actualul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou.

"Din câte ştiu, Mouratoglou vrea ca întregul staff alSimonei să fie numit de către el. Cum Teo nu se încadra la acest capitol, Simona s-a văzut nevoită să întrerupă colaborarea. Au rămas însă în relaţii foarte bune. Se pare că şi Simonei i-a părut rău, dar nu a avut ce să facă", a precizat sursa Orange Sport.

De altfel, Teo Cercel a vorbit pentru orangesport.ro şi n-a infirmat decizia Simonei Halep. Preparatorul fizic s-a rezumat doar la a nu oferi declaraţii suplimentare pe baza acestui subiect.

"Nu doresc să comentez" , a spus Teo Cercel.

Teo Cercel a lucrat şi cu Sorana Cîrstea

Nu este pentru prima dată când Teo Cercel nu mai face parte din echipa Simonei. "Despărţiri" de acest gen au mai existat şi în trecut. În perioada în care nu a lucrat cu Simona, preparatorul fizic a făcut parte din din staff-ul Soranei Cîrstea. După ce Halep l-a convins să  revină în echipa ei, Sorana se pare, potrivit aceleiaşi surse, că l-ar fi înlocuit pe Teo cu un angajat al Academiei Mouratoglou.

De când a început colaborarea cu Mouratoglou, se spune că actual antrenor al Simonei este cu mult mai strict faţă de cum era Darren Cahill.

"Pur şi simplu, vrea să controleze totul. Nu lasă să-i scape absolut nimic", a explicat un apropiat al Simonei Halep.

Surse din lumea tenisului ne-au dezvăluit faptul că Teo Cercel se află deja în Bucureşti, urmând a-şi lua acum o scurtă vacanţă: "E mult prea devreme să ia o decizie în materie de tenis".

Afla mai multe despre: simona halep- washington-tenis 

viewscnt
Articole similare