Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a supărat Gigi Becali pe Edi Iordănescu? Reacţie surprinzătoare a patronului de la FCSB după Israel - România 1-2

S-a supărat Gigi Becali pe Edi Iordănescu? Reacţie surprinzătoare a patronului de la FCSB după Israel - România 1-2

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a reuşit o victorie extrem de importantă, sâmbătă seara, la Felcsut (Ungaria), în faţa Israelului, scor 2-1, şi a obţinut calificarea la Campionatul European din 2024, care se va disputa în vară, în Germania.

Eran Zahavi a deschis scorul pentru israelieni, în minutul 4, însă tricolorii au reuşit să întoarcă scorul de pe tabelă prin George Puşcaş, în minutul 10, şi Ianis Hagi, în minutul 63.

Gigi Becali nu mai vrea să vorbească despre echipa naţională

La mai puţin de 24 de ore distanţă de la fericitul eveniment - cum rare sunt astfel de momente în fotbalul românesc - reacţiile sunt numeroase şi diverse.

Unii îi felicită pe jucători, alţii pe antrenori. De asemenea, există şi persoane care-şi pun ”cenuşă-n cap” deoarece au criticat echipa, selecţionerul şi preşedintele FRF pe întreaga durată a campaniei şi iată că acum România este calificată la EURO, cu un meci rămas de disputat, şi poate încheiat chiar pe prima poziţie dacă nu pierde marţi, 21 noiembrie, la Bucureşti.

Cu toate acestea, mai sunt şi oameni care nu doresc deloc să vorbească despre calificarea echipei naţionale a României la EURO 2024.

Unul dintre ei este patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Acesta a fost sunat de către jurnaliştii de la fanatik.ro, însă a transmis că ”nu are ce să comenteze despre această calificare, deoarece pe el nu îl interesează echipa naţională a României”.

Reacţia lui Gigi Becali este una cel puţin ciudată. Cel mai probabil, omul de afaceri este nemulţumit de deciziile pe care selecţionerul Edi Iordănescu le-a luat în ultimele acţiuni din calificări.

La meciul cu Israel, de exemplu, Ştefan Târnovanu şi Adrian Şut, doi jucători foarte importanţi la FCSB, nu au făcut parte din lot.

În schimb, Darius Olaru a fost rezervă neutilizată, iar Florinel Coman a fost rezervă şi a intrat în partea secundă, în locul lui Denis Drăguş.

Aşadar, Edi Iordănescu rămâne fidel principiilor sale şi nu face rabat de la ele. Merge pe mâna jucătorilor pe care îi simte mai pregătiţi şi nu cedează presiunilor din exterior.

Rămâne de văzut câţi jucători de la FCSB vor fi convocaţi de către Edi Iordănescu la turneul final de EURO 2024.

Gigi Becali pare să fie conştient că nu are prea mulţi jucători care ar putea străluci la EURO 2024, iar pe cei pe care îi are - Darius Olaru şi Florinel Coman - selecţionerul Edi Iordănescu nu-i consideră titulari

. Aşa că, din punct de vedere financiar, echipa naţională nu mai pare o miză pentru Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuisrael-romania 

viewscnt
Articole similare