Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat cu fotbalul şi în Brazilia. Pandemia de coronavirus a mai suspendat un campionat

S-a terminat cu fotbalul şi în Brazilia. Pandemia de coronavirus a mai suspendat un campionat
Comentarii

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a urmat exemplul marilor campionate europene, anunţând duminică suspendarea, până la noi ordine, a tuturor competiţiilor naţionale, pentru a lupta împotriva propagării pandemiei de coronavirus, informează AFP.

După ce a ordonat, într-o primă fază, disputarea cu porţile închise a partidelor prevăzute la sfârşitul săptămânii trecute, această nouă măsură vizează întărirea luptei împotriva Covid-19.

"Cunoaştem şi ne asumăm responsabilitatea fotbalului în lupta împotriva extinderii Covid-19 în Brazilia", a explicat într-un comunicat preşedintele CBF, Rogerio Caboclo.

Calendarul sportiv internaţional a fost puternic perturbat de pandemia de coronavirus, care a dus la suspendarea campionatelor de fotbal din Europa, a cupelor continentale de fotbal, a Mondialului de Formula 1 şi a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), între alte competiţii.

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, în Brazilia au fost confirmate 176 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Afla mai multe despre: brazilia 

viewscnt
Articole similare