You are here:

S-au cunoscut la şcoală, iar transferul la FCSB a fost visul comun al cuplului: "Ştiu ce poate, am încredere în el" | VIDEO

S-au cunoscut la şcoală, iar transferul la FCSB a fost visul comun al cuplului: "Ştiu ce poate, am încredere în el" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Viitoarea soţie a lui Ştefănescu este în culmea fericirii. Transferul la FCSB a fost visul comun al cuplului.

Lui Marius Ştefănescu îi merge excelent şi la fotbal, dar şi în dragoste. Noul star al lui FCSB s-a mutat din Sfântu Gheorghe în Bucureşti alături de Ileana, logodnica sa.

"Anul trecut am cerut-o, acolo unde am fost în Braşov, în Poiana Braşov. Ne-am cunoscut de mici, de când eram la generală. Fiind din acelaşi sat, de atunci o ştiam", a spus fotbalistul care a debutat cu gol la FCSB, în Supercupa României cu Corvinul Hunedoara. 

"Ştiam că îşi dorea să ajungă aici, amândoi ne doream şi sper să aibă un parcurs mai bun decât la Sepsi", a spus Ileana.  

Ştefănescu a debutat cu gol la FCSB şi deja i-a impresionat pe fani şi pe patron. 10 milioane de euro este clauza de reziliere pe care i-a stabilit-o Gigi Becali. 

"Ca să atingi această clauză trebuie să munceşti foarte mult. Muncesc şi ştiam că într-o bună zi va veni şi ziua în care voi fi transferat", a recunoscut Marius Ştefănescu. 

"Ştiu ce poate, am încredere în el şi îl susţin de fiecare dată", a spus logodnica sa. 

 

Afla mai multe despre: marius stefanesculogodnica marius stefanescumarius stefanescu fcsb 

viewscnt
Articole similare