You are here:

S-au încheiat discuţiile dintre Adrian Mititelu şi Ovidiu Burcă. Ce decizie a luat finanţatorul lui FCU Craiova 1948

S-au încheiat discuţiile dintre Adrian Mititelu şi Ovidiu Burcă. Ce decizie a luat finanţatorul lui FCU Craiova 1948

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu şi Ovidiu Burcă nu au ajuns la o înţelegere, iar FCU Craiova 1948 rămâne, pentru moment, fără antrenor principal.

Oltenii traversează o perioadă dificilă pe plan sportiv, iar echipa patronată de Adrian Mititelu este în căutarea unui antrenor, după plecarea lui Marius Croitoru.

FCU Craiova 1948 a retrogradat din Superliga la finele sezonului trecut după trei sezoane în elita fotbalului românesc, iar oltenii păreau favoriţi la promovare la începutul stagiunii actuale.

Marius Croitoru a revenit în Bănie, numit în funcţie de Adrian Mititelu, însă nu a confirmat aşteptările conducerii. 

După primele 11 etape, FCU este pe locul 11 în campionat, cu 14 puncte, la 11 lungimi distanţă de liderul Csikszereda, care are şi un meci mai puţin disputat.

În aceste condiţii, promovarea este departe de trupa lui Mititelu, iar alegerea viitorului antrenor pare o mişcare crucială în economia luptei pentru primele locuri.

Atât Adrian Mititelu, cât şi fiul său, au recunoscut că FCU a negociat cu Ovidiu Burcă pentru postul de antrenor al echipei, însă se pare că cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun.

Din informaţiile obţinute de Sport.ro, Ovidiu Burcă nu va semna cu echipa lui Adrian Mititelu, astfel că postul de principal rămâne în continuare vacant.

Burcă are o promovare miraculoasă în CV

În vara lui 2022, Ovidiu Burcă a devenit antrenorul principal al lui Dinamo, echipă pe care a reuşit să o promoveze în Superliga în ciuda unui start slab de sezon şi a problemelor financiare cu care clubul se confrunta la acea perioadă.

În noiembrie 2023, după un eşec cu FCSB, Burcă a plecat de la Dinamo, după ce bifase doar două victorii în 17 meciuri.

Pe lângă Dinamo, la nivel profesionist, Burcă a mai antrenat doar CSM Slatina în urmă cu trei ani.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948liga 2 

viewscnt
Articole similare