Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au încins spiritele la "Minutul 91" din cauza lui Dan Şucu. Udrea, Panduru şi Cosmescu, discuţii în contradictoriu: "Ţi se pare normal? Cine e ăla care ţipă?"

S-au încins spiritele la "Minutul 91" din cauza lui Dan Şucu. Udrea, Panduru şi Cosmescu, discuţii în contradictoriu: "Ţi se pare normal? Cine e ăla care ţipă?"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut şi meciul cu U Craiova, scor 1-2, şi a rămas pe locul cinci în clasamentul play-off-ului.

Dezamăgit de prestaţia echipei sale, care şi-a luat gândul de la participarea în sezonul următor al cupelor europene, Dan Şucu şi-a trimis gărzile de corp să-i dea afară pe jurnaliştii prezenţi în parcarea stadionului.

Reporterii au refuzat să părăsească încăperea, astfel că finanţatorul Rapidului a mers către propria maşină înconjurat de şase bodyguarzi, refuzând să dea declaraţii. Imaginile cu Dan Şucu au stârnit numeroase discuţii în studioul Orange Sport.

  • Cosmescu: Madagascar, peşte spadă. Pescuit, frumos, cu două lansete, stai uşor, bei un cocktail, ăla trage, nu dai tu la mână. Ce cauţi tu aici? Stai să strige toţi la tine, eşti milionar, ce îl interesează pe ăla că vine Şucu cu bodyguarzi? Pe cuvântul meu, s-a ajuns departe rău de tot. Nu mă interesează contextul, dar zi-mi, să vedem.
  • Udrea: Şucu a cerut ca presa să fie îndepărtată din parcare, pentru că nu voia să vorbească. A trimis paznicii să le spuna reporterilor să meargă în zona pentru presă, evident că ziariştii nu au vrut să plece, foarte bine au făcut.
  • Cosmescu: Presa nu trebuie să respecte nişte reguli?
  • Udrea: Trebuie să respecte regulile doar atunci când vrea Şucu? Vrei să-ţi arăt declaraţii date de Şucu în parcare?
  • Panduru: A făcut aşa, pentru că a crezut că va fi mereu bine. Le-a permis jurnaliştilor să meargă peste tot, pentru că a crezut că Rapid va câştiga mereu.
  • Cosmescu: Ok, acesta e contextul, dar mai departe ce vrei să spui? E normal să strigi la omul ăsta că de ce are şase bodyguarzi? Cetăţeanul ăla întreba? Ţipa... Dacă ţie ţi se pare normal...
  • Udrea: Nu poţi să faci doar ce vrea un patron când pierde sau când câştigă.
  • Panduru: Ba da, asta nu înţelegi tu, el poate să facă ce vrea. Că nu eşti tu de acord cu ce face el, asta e altă problemă. El poate să facă ce vrea, e patron. Însă, când câştigă, vrea să dea declaraţii...
  • Udrea: Asta e altceva. Întrebările presei nu le poţi opri şi chiar e foarte bine că nu le poţi opri

Rapid - U Craiova 1-2

Universitatea Craiova a învins-o, luni, în deplasare, scor 2-1, pe Rapid, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Oltenii au început meciul din Giuleşti ratând prin Mekvabishvili în primul minut şi prin Markovic, în minutul 6. Ermal Krasniqi a semnat replica Rapidului, şutând pe lângă poartă în minutul 12, iar cei care au deschis scorul au fost oaspeţii.

Alexandru Creţu a centrat şi Andrei Ivan a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 30. După pauză, Rapid a avut o mare ocazie în minutul 72, când Alexandru Creţu a scos de pe linia porţii, însă giuleştenii au reuşit să egaleze în minutul 77, prin Burmaz.

Danciu a ratat în minutul 88, însă Alexandru Creţu a reuşit să înscrie în minutul 90+8, cu o lovitură de cap din centrarea lui Mitriţă, şi partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, 2-1.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidsucu 

viewscnt
Articole similare