Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au încins spiritele la nivelul conducerii după transferul lui Moruţan! Preşedintele poate pleca. Ce se întâmplă la Galatasaray | BREAKING NEWS

S-au încins spiritele la nivelul conducerii după transferul lui Moruţan! Preşedintele poate pleca. Ce se întâmplă la Galatasaray | BREAKING NEWS
Comentarii

Se cere transparenţă la Galatasaray, acolo unde opoziţia preşedintelui Burak Elmas a ieşit la atac. Oficialul multiplei campioane din Super Lig este sub presiune, în această perioadă, iar cifrele contradictorii ale transferului lui Olimpiu Moruţan au umplut paharul.

S-au încins spiritele la Galatasaray, acolo unde, susţin jurnaliştii turci, se duce o luptă pentru putere. În iunie, omul de afaceri Burak Elmas, care a fost membru al consiliului în club, a devenit preşedintele lui Galatasaray, după ce a câştigat cu 41 de voturi în plus faţă de contracandidatul Esref Hamamcioglu. Acum, actualul conducător are parte de critici. 

Probleme pentru preşedintele lui Galatasaray după transferul lui Olimpiu Moruţan

Fotospor.com anunţă că "Burak Elmas suferă, după ce i-a oferit autoritate totală lui Fatih Terim. Tânărul preşedinte, care a plătit pentru toate transferurile cerute de antrenor, e ţinta criticilor venite din opoziţie, din cauza tranzacţiilor făcute". 

Sursa citată susţine că suma totală a transferurilor efectuate de echipa din Istanbul este ţinută secretă, în ciuda declaraţiilor prin care preşedintele asigura că nu există secrete în club. Neoficial, suma dezvăluită de presa din Turcia s-ar ridica la 30 de milioane de euro, după ce la Galatasaray au sosit: Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruţan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Baris Yilmaz, Sacha Boey, Halil Dervisoglu şi Gustavo Assuncao. 

Lui Burak Elmas i se reproşează transferul lui Olimpiu Moruţan, în special din cauza diferenţelor mari anunţate în spaţiul public. 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a susţinut că şi-a trimis mijlocaşul în Turcia pentru 5.7 milioane de euro, iar Victor Becali a explicat că vărul său a dezvăluit, de fapt, suma finală, cu tot cu bonusuri. În tot acest timp "patronul lui FC Botoşani (n.r. - Valeriu Iftime) a spus o altă sumă", în timp ce "Galatasaray, pe o altă parte, a raportat cu totul alte numere pentru Moruţan", mai scrie Fotospor.

Opoziţia actualului conducător pregăteşte atacul, la doar câteva luni de când a fost instalat: "În perioada următoare, opoziţia îl va lovi pe Elmas, în privinţa sumei plătite pentru român. Ei deja spun că transferul lui Moruţan va duce la plecarea lui Elmas (n.r. - din funcţia de preşedinte)", mai scriu turcii. 

Aceeaşi publicaţie a scris, joi, că Fatih Terim ar fi nemulţumit de câţiva jucători tineri, care ar urma să fie împrumutaţi la alte echipe. Printre cei vizaţi s-ar număra şi fostul fotbalist de la FCSB.

Afla mai multe despre: burak elmasolimpiu morutanfcsbgalatasaraytransdfer morutan galatasaray 

viewscnt
Articole similare