Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au înţeles! În iunie a câştigat UEFA Champions League, acum va fi adversar cu Marius Şumudică

S-au înţeles! În iunie a câştigat UEFA Champions League, acum va fi adversar cu Marius Şumudică
Comentarii

Daniel Sturridge a trecut de la a marca goluri în Premier League la a sta pe bancă sau mai rău, în spital, din cauza accindetărilor. În iunie a câştigat UEFA Champions League, dar cu toate acestea Liverpool l-a pus pe liber.

Atacantul englez va semna un contract cu formaţia turcă Trabzonspor şi astfel va fi adversar cu Marius Şumudică, tehnicianul român fiind pe banca celor de la Gaziantep Gazişehir. 

Potrivit presei din Turcia, Sturridge va încasa un salariu în valoare de 2.160.000 milioane de euro, plus o primă de instalare în valoare de 1,5 milioane de euro. El este deja în Turcia şi va semna un contract valabil pe două sezoane, cu opţiunea de a prelungi pe încă unul. 

La Trabzon evoluează un fost coleg de-al lui Sturridge de la Chelsea, John Obi Mikel, dar şi Jose Sosa, trecut pe la Bayern Munchen sau AC Milan, şi Donis Avdijaj, jucător crescut de Schalke 04. 

Sturridge, 29 de ani, a fost transferat de Liverpool în 2013, de la Chelsea în schimbul a 15 milioane de euro. Măcinat de accidentări, vârful crescut de Manchester City a jucat 160 de meciuri pentru "cormorani", reuşind să marcheze 68 de goluri şi să ofere 26 de pase. 

Afla mai multe despre: sturridgetrabzonsporliverpool 

viewscnt
Articole similare