Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit orele la care se vor juca meciurile din barajul de promovare în Liga 1! Ambele meciuri sunt în direct pe Telekom Sport

S-au stabilit orele la care se vor juca meciurile din barajul de promovare în Liga 1! Ambele meciuri sunt în direct pe Telekom Sport

Fotbal

Comentarii

Echipele care vor lupta pentru accederea în prima ligă sunt Universitatea Cluj, ocupanta locului 3 în Liga 2, şi Hermannstadt, echipă care a terminat sezonul Ligii 1 pe poziţia a 12-a.

Barajul pentru menţinere – promovare în Liga 1 se va disputa în sistem tur-retur.

Primul meci dintre cele două formaţii va avea loc la Cluj, pe 9 iunie, în timp ce meciul retur se va disputa pe 12 iunie, la Sibiu. Câştigătoarea acestui baraj va evolua în sezonul 2019-2020 al Ligii 1.

În această dimineaţă s-au stabilit şi orele de disputare ale meciurilor de baraj pentru Liga 1. Astfel, ambele partide se vor juca începând cu ora 18:00, pe data de 9 iunie, la Cluj, şi pe 12 iunie, la Sibiu!

Concordia Chiajna şi  Dunărea Călăraşi sunt echipele care au retrogradat direct în eşalonul secund, în timp ce Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni au obţinut dreptul de a evolua în sezonul viitor al primei ligi a fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: baraj 

viewscnt
Articole similare