Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit semifinalele de la Transylvania Open! Cum arată lupta pentru trofeul de la Cluj-Napoca

S-au stabilit semifinalele de la Transylvania Open! Cum arată lupta pentru trofeul de la Cluj-Napoca

Tenis

Comentarii

Jucătoarea din China, Xiyu Wang, favorita numărul 7 a turneului de la Cluj, s-a calificat vineri seara în semifinale la Transylvania Open, după o victorie în două seturi în meciul cu Nuria Parrizas-Diaz.

Xiyu Wang (21 de ani, nr 59 WTA) s-a impus rapid în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-1. Nuria Parrizas-Diaz (31 de ani, nr 75 WTA) a început însă mai bine setul al doilea. Jucătoarea spaniolă a condus cu 5-2, dar Wang a avut o revenire formidabilă şi a închis meciul cu o victorie şi în cel de-al doilea set: 7-6 (5).

Xiyu Wang s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe italianca Jasmine Paolini.

De asemenea, jucătoarea rusă Anna Blinkova s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA Transylvania Open, după o victorie în trei seturi cu ucraineana Anhelina Kalinina, favorita numărul 2 a turneului de la Cluj.

Anhelina Kalinina (25 de ani, nr. 45 WTA) a câştigat primul set cu 7-6 (7), dar Anna Blinkova (24 de ani, nr. 138 WTA) a revenit şi a câştigat categoric următoarele două seturi: 6-1, 6-3, calificându-se în semifinale după un meci care a durat două ore şi 37 de minute.

În semifinale, Anna Blinkova o va întâlni pe compatrioata sa, Anastasia Potapova.

Afla mai multe despre: transylvania open 

viewscnt
Articole similare