Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au tras la sorţi meciurile din optimile Cupei Spaniei. Pe cine vor întâlni FC Barcelona şi Alcoyano, echipa care a eliminat-o pe Real Madrid

S-au tras la sorţi meciurile din optimile Cupei Spaniei. Pe cine vor întâlni FC Barcelona şi Alcoyano, echipa care a eliminat-o pe Real Madridgalerie foto
Comentarii

Vineri, a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile de finală din Cupa Spaniei, meciuri care vor fi în exclusivitate la Telekom Sport.

FC Barcelona e cel mai important club rămas în cursa pentru cucerirea Cupei Spaniei, după ce granzii Atletico Madrid şi Real Madrid au părăsit competiţia în urma înfrângerilor suferite în faţa unor echipe din ligile inferioare.

Catalanii au trecut cu mari emoţii, joi seara, de Cornella, iar acum o vor întâlni în optimi, în deplasare, pe Rayo Vallecano. În aceeaşi fază a competiţiei, Alcoyano, echipa care a produs marea surpriză prin victoria în faţa Realului, va juca din nou pe propriul teren în faţa unui nume important din fotbalul iberic, proaspăt câştigătoare a Supercupei Spaniei, Athletic Bilbao.

Toate meciurile din optimile Cupei Spaniei vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: copa del rey 

viewscnt
Articole similare