Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au trezit cu teste antidoping la antrenamente! Reacţia Petrolului: ”N-au anunţat”. Jucătorii vizaţi | EXCLUSIV

S-au trezit cu teste antidoping la antrenamente! Reacţia Petrolului: ”N-au anunţat”. Jucătorii vizaţi | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Înaintea antrenamentului de joi dimineaţă, jucătorii Petrolului au avut o surpriză, au fost chemaţi la un control antidoping la stadion!

Claudiu Tudor, prima reacţie după controalele antidoping de la Petrolul

Jucătorii „lupilor galbeni” au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi, atunci când nouă jucători au fost chemaţi la un control antidoping.

  • Petrolul - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:30, şi poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Orange Sport 1.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) nu i-au anunţat pe cei de la Petrolul, care s-au ”trezit” cu controale antidoping chiar înainte de acest meci important. 

Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului, a vorbit despre episod şi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, jucătorii vizaţi. 

”A fost surprinzător că nu ne-au anunţat. Poate e normal să nu ne anunţe. Nu putem spune că a fost premeditat, e normal. Testele au fost făcute, lucrurile sunt în regulă, fără nicio problemă. Nu pot face speculaţii (n.r.- dacă s-au făcut înaintea meciului cu FCSB).

Trebuie să te supui şi n-aş vrea să fac speculaţii. Lucrurile sunt în regulă, rezultatele n-au venit aşa de repede. Din punct de vedere al clubului nu avem emoţii, doar dacă vreun jucător ar fi făcut ceva personal, dar nu cred. Jair, Zima, Mihnea Rădulescu, nouă jucători au fost în total”, a declarat Claudiu Tudor pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: claudiu tudorpetrolul ploieştifcsb 

viewscnt
Articole similare