Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să curgă banii! Cu nişte câştiguri beton pe Eurovision

Să curgă banii! Cu nişte câştiguri beton pe Eurovisiongalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Cote mari pentru favoriţii de la Eurovision. Câştigi cu talent, cum s-ar spune!

Cote mari pentru favoriţii de la Eurovision. Câştigi cu talent, cum s-ar spune! 

Nici Eurovision-ul nu mai e ce a fost. E mai bine. S-a schimbat treaba. Lumini, culori, fashion, lifestyle, bani. Şi vrem-nu vrem să recunoaştem, ne cam uităm la el. Ne place competiţia. 

Şi într-o seară ai tot. Nu e ca la UCL, să aştepţi un an ca să vezi confetti. Începe la 7 seara şi până la 12 noaptea ai câştigat pariul şi ai deschis şampania.

Pe 5 martie avem finala românească. Cel mai bun artist o să meargă în semifinale pentru Eurovision-ul mare (la Torino 10-14 mai), ăla pentru care te-ai pregătit un an de zile. 

Avem 10 artişti-formaţii în finala românească. Cotele pleacă de la 3.50 până la 30. În pole position e WRS – Llamame (nu ne întrebaţi ce şi cum, că ştim la fel de multe). 

Dar uite că mai e o Dora Gaitanovici (o voce extrordinară), mai o Minodoră de care am auzit, o Diana Bucşă … uşor-uşor începem să ne reamintim viaţa de acum 20 de ani.

Va fi o luptă live, iar pariurile sunt prematch-concurs. Pe lângă spectacol şi distracţie, iată că vă aducem şi câştig. Orium, noi avem vocile noastre la Casa, pe Grasu XXL şi pe Alexandra Stan, dar asta deja ştiţi. Să pariaţi şi să cântaţi de fericire, vă dorim!

Afla mai multe despre: eurovision 

viewscnt
Articole similare