You are here:

Să fie şansa lui Louis Munteanu? Antrenorul Fiorentinei şi-a anunţat plecarea. Cine e favorit să-i ia locul

Să fie şansa lui Louis Munteanu? Antrenorul Fiorentinei şi-a anunţat plecarea. Cine e favorit să-i ia locul
Comentarii

Antrenorul echipei italiene Fiorentina, Vincenzo Italiano, a anunţat că va părăsi clubul toscan după trei sezoane, astfel că numărul echipelor din Serie A în căutarea unui nou antrenor a ajuns la cinci.

"Am dat maximum, dar a sosit vremea să închid acest capitol şi să vină cineva cu idei noi. Îmi voi lua timpul necesar pentru a-mi alege cât mai bine viitorul", a declarat Italiano după victoria echipei sale în faţa Atalantei (3-2), în ultimul meci al sezonului din Serie A.

Sub conducerea lui Italiano, Fiorentina a încheiat pe 7 în Serie A în 2021-2022 şi pe 8 în 2022-2023, la fel ca în 2023-2024. Gruparea "Viola" a disputat, totodată, şi a pierdut trei finale, una de Cupa Italiei (2023) şi două de Conference League (2023, 2024).

Italiano ar putea fi înlocuit de Raffaele Palladino, antrenorul actual al echipei Monza. Louis Munteanu este legitimat la Fiorentina, însă FCSB şi Rapid vor să-l transfere pe atacant de la gruparea din Italia.

AC Milan, Juventus Torino, Napoli şi Bologna sunt şi ele în căutare de antrenori.

Juve l-a concediat pe Massimiliano Allegri înainte de finalul sezonului şi l-ar putea recruta pe Thiago Motta, care a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu Bologna, în timp ce Napoli l-ar putea angaja pe fostul selecţioner italian Antonio Conte, aflat fără club de la plecarea la Tottenham în martie 2023.

AC Milan este pe urmele portughezului Paulo Fonseca (Lille).

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare