Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să îi vedem pe cei care ziceau că e Clinceni echipa noastră, Sepsi a CFR-ului”. Tănase pune tunurile pe critici după egalul cu Academica

”Să îi vedem pe cei care ziceau că e Clinceni echipa noastră, Sepsi a CFR-ului”. Tănase pune tunurile pe critici după egalul cu Academica

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a făcut vizita la Giurgiu, pentru a disputa partida cu FCSB, din a şaptea etapă a play-off-ului Ligii 1. Partida s-a încheiat egal, cu scorul de 2-2, după un meci plin de ocazii ratate de ambele părţi.

După pierderea CFR-ului cu Sepsi, FCSB avea o şansă nesperată să redevină lider în play-off. Baieţii lui Petrea s-au împiedicat de Clnceni însă şi au rămas la un punct în spatele campioanei. Olaru deschisese scorul în prima repirză, înainte ca Rusescu şi Cordea să întoarcă scorul, înainte de pauză. Tănase a egalat îna  doua repriză, din penalty.

FCSB-ul a ratat o multitudine de ocazii, cea mai importantă fiind după minutul 90. Ureche a reuşit să scoată o lovitură de cap de pe linia porţii, jucătoriii lui Petrea susţinând că mingea depăşise linia. Însă, golul a fost neacordat, iar bucureştenii au ratat şansa să urce pe primul loc.

Tănase pune tunurile pe critici după egalul cu Clinceni

În urma unei etape în care niciuna dintre primele trei clasate nu a reuşit să se impună, Florin Tănase a lansat un atac la adresa persoanelor ce vedeau o ”prietenie” între anumite cluburi. Căpitanul FCSB-ului este de părere că această rundă din play-off demonstrează cât de competitiv este campionatul nostru intern.

”Din păcate, nu am făcut un joc bun astăzi, deşi am deschis scorul. După, a doua repriză, am egalat repede şi ne-am retras, nici nu ştiu. Trebuia sa atacăm, să ne creăm mai multe ocazii. Am avut pe sfarşit câteva ocazii. După părerea mea, acela a fost gol.

Încercăm să câştigăm, mai avem trei meciuri, trebuie să le câştigăm şi la sfârşit vom fi campioni. Să îi vedem pe domnii care ziceau pe la televizor că e Cliceni echipa noastră, Sepsi a CFR-ului. Numai prostii se vorbesc la noi.

Ar fi fost importante punctele, treceam pe primul loc. CFR are deplasare grea la Craiova. Mai avem trei meciuri pe care putem să le câştigăm cu uşurinţă”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1academica clincenifcsbfcsb clinceniflorin tănase 

viewscnt
Articole similare