You are here:

”Să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze!” Anamaria Prodan, necruţătoare cu Dennis Man! Ce a spus despre jucătorii reprezentaţi de ea la FCSB. ”Adevărul e că au rămas ai mei!”

”Să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze!” Anamaria Prodan, necruţătoare cu Dennis Man! Ce a spus despre jucătorii reprezentaţi de ea la FCSB. ”Adevărul e că au rămas ai mei!”

Fotbal

Comentarii

În iarna acestui an, a fost pornit un adevărat război între Anamaria Prodan şi familia Becali.

Soţia lui Reghecampf a fost sărită din schemă de către Gigi Becali în cazul transferului lui Man la Parma. Chiar dacă fotbalistul arădean era sub contract cu Anamaria Prodan, Giovanni Becali s-a ocupat de transferul jucătorului la echipa care a retrogradat, matematic, în Serie B. 

După acest episod, Becali a anunţat că toţi jucătorii de la FCSB care sunt impresariaţi de ea trebuie să întrerupă colaborarea cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Pe transfermarkt.com, la rubrica impresar, numele ei nu este menţionat la câţiva jucători ai roş-albaştrilor.

Totuşi, impresarul spune că Iulian Cristea, Andrei Vlad, Ionuţ Panţîru, Adrian Şut, Darius Olaru şi Gabriel Simion sunt încă fotbaliştii ei. Anamaria Prodan susţine că nu poate uita ce i-a facut Dennis Man, după ce l-a tratat ca pe propriul ei copil. 

Acolo (n.r: transfermarkt), toţi proştii pot scoate şi pot băga orice, nu este un reper. Nimeni nu a reziliat contractul cu mine. Nu mă mai interesează de acum încolo, nu mă mai implic cu sufletul. Cine vrea să semneze cu mine semnează, dacă am ofertă pentru ei îi transfer, dacă nu, chiar nu mă mai zbat ca până acum. Să stea legaţi de cine vor. Îmi canalizez atenţia pe alte lucruri.

Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanţă, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să păţesc ce am păţit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze, să dispară”, a spus Anamaria Prodan petru PlaySport.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare