Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să încununăm victoria Tineretului cu o partidă frumoasă". Ce sparanţe are Iordănescu de la Craiova - FCSB şi ce spune de revenirea Voluntariului

"Să încununăm victoria Tineretului cu o partidă frumoasă". Ce sparanţe are Iordănescu de la Craiova - FCSB şi ce spune de revenirea Voluntariului

Superliga

Comentarii

Anghel Iordănescu a urmărit vineri seară pe stadionul care îi poartă numele victoria lui FC Voluntari, dar a stat cu gândul şi la derby-ul etapei dintre Craiova - FCSB. Citeşte mai jos ce a avut de declarat despre ambele partide.

"Este o victorie importantă pentru Voluntari. Au spart gheaţa, o victorie care le aduce speranţă, dar să nu uităm că programul celor de la Voluntari va fi unul extrem de dificil. După meciul cu FCSB când au obţinut trei puncte şi o victorie nesperată, Dorinel Munteanu putea să se gândească la un rezultat pozitiv şi aici la Voluntari", a spus fostul selecţionerul la finalul partidei. 

Cât despre meciul de duminică, Iordănescu speră să fie un adevărat spectacol, între două dintre cele mai bune echipe din campionatul României. "Sper să fie un joc frumos, un joc curat, un joc spectaculos. Sper ca stadionul, suporterii, tot ce se întâmpla la Craiova să dea celor două echipe posibilitatea să se desfăşoare şi să ne arate un joc spectaculos. Sunt două dintre cele mai bune echipe din fotbalul românesc şi trebuie să încununăm victoria Tineretului cu o partidă frumoasă din campionatul nostru intern".

Fostul antrenor a vorbit şi despre posibila revenire a lui Cosmin Olăroiu la FCSB: "Eu nu cred acest lucru. Nu cred că Gigi Becali va face acest lucru. El a declarat că nu îl va da afară pe Dică, dar ne putem aştepta la orice".

Afla mai multe despre: anghel iordanescufc voluntarifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare