You are here:

„Să intre el în locul lui Mihăilă!” Fostul component al Generaţiei de Aur a făcut planul înainte de meciul cu Slovacia

„Să intre el în locul lui Mihăilă!” Fostul component al Generaţiei de Aur a făcut planul înainte de meciul cu Slovacia

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu consideră că Ianis Hagi ar trebui fi folosit titular în meciul cu Slovacia, chiar în locul lui Valentin Mihăilă.

Varianta propusă de Florin Răducioiu pentru marele meci dintre România şi Slovacia

Fostul atacant al Generaţiei de Aur este convins că Ianis Hagi va ieşi în evidenţă dacă va fi folosit şi îl îndeamnă pe selecţioner să îl bage în locul lui Valentin Mihăilă, cel care nu a avut realizări foarte mari în duelul cu Belgia.

„Nu aş face modificări în primul 11, cu excepţia uneia. Nu l-aş schimba pe Nicuşor Bancu, însă intuiţia mea mă face să mizez pe dorinţa constantă de autodepăşire şi ambiţia uriaşă a lui Ianis Hagi. L-aş titulariza în flancul stâng, în locul lui Valentin Mihăilă.

Are suficientă viteză pentru a face întreaga bandă, introducerea lui ar rezolva multe carenţe. Abia aşteaptă să joace, e odihnit, un argument foarte important. Ar putea fi surpriza din partida cu Slovacia.

Îl cunosc foarte bine şi cred că poate juca titular. În rest, garnitura de start ar rămâne aceeaşi. Cu cei doi Marin, Răzvan şi Marius, linia mediană este solidă”, a spus Răducioiu la ProTV.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romaniaslovaciaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare