You are here:

”Să îşi găsească alte oportunităţi”. Telenovela Ianis Hagi continuă. Antrenorul lui Rangers rămâne ferm: ”Nu îl văd numărul 10 al echipei”

”Să îşi găsească alte oportunităţi”. Telenovela Ianis Hagi continuă. Antrenorul lui Rangers rămâne ferm: ”Nu îl văd numărul 10 al echipei”
Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a fost subiectul unei plecări de la Rangers în această vară.

Philippe Clement spune că situaţia lui Ianis Hagi nu s-a schimbat

Telenovela lui Ianis Hagi continuă. Fotbalistul a ajuns să evolueze pentru echipa a doua a celor de la Glasgow Rangers, în acest sezon.

Philippe Clement i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale. Antrenorul lui Rangers şi-a susţinut şi azi, din nou, ideea. Întrebat dacă situaţia internaţionalului român s-a schimbat acum, antrenorul Philippe Clement a declarat, sâmbătă, că tot nu îl vede pe Ianis în echipa sa

  • 99 de apariţii are Ianis Hagi la Rangers, unde a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj de 16 ori, dar şi să paseze decisiv în 21 de situaţii diferite

"Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situaţia lui acum câteva luni. A fost o discuţie deschisă şi sinceră cu el şi agentul lui.

I-am spus că nu îl vedem fiind numărul 10 al echipei în următoarele sezoane şi că trebuie să îşi găsească alte oportunităţi. Situaţia a rămas la fel, iar acum a venit şi Bajrami (n.r - Nedim Bajrami, un mijlocaş ofensiv albanez transferat de Rangers de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)", a declarat Clement, la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Celtic.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
 

Afla mai multe despre: ianis hagirangersphilippe clement 

viewscnt
Articole similare