Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu le dăm apă”. Se anunţă atmosferă incendiară la Craiova-Vipers. ”Cred că va fi demenţial, deja mi se ridică părul pe mine”

”Să nu le dăm apă”. Se anunţă atmosferă incendiară la Craiova-Vipers. ”Cred că va fi demenţial, deja mi se ridică părul pe mine”

Handbal

Comentarii

SCM Craiova va disputa, vineri, ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1, returul finale EHF Cup cu Vipers Kristinsand. Chiar dacă au pierdut la patru goluri meciul tur, 26-22, craiovenele sunt convinse că pot reveni, susţinute de fanii din tribune.

”Nu avem nici cea mai mică teamă, ne jucăm şansa, am fost la ele şi consider că în ziua respectivă puteam să scoatem mai mult. Nu ne dorim decât să facem un meci excelent, să ne batem pentru fiecare minge, pentru fiecare fault şi la sfârşit să obţinem victoria care să ne lase Cupa acasă. Cred că va fi demenţial, deja mi se ridică părul pe mine, îmi fac pregătirile pentru asta, pentru că sunt convinsă că va fi o atmosfera senzaţională şi nu vreau să mă surprindă”, a spus Flori Stanciu.

Despre căldura din Polivalenta Craioveană: ”E un avantaj al nostru pentru că ele vin de la frig, ştiu ce înseamnă frigul, sper să fie deshidratate, să nu le dăm apă”, a glumit Flori Stanciu.

Jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea vor să păstreze Cupa la Craiova.

”Încercăm să ne păstrăm calmul, să nu avem emoţii, să lăsăm tensiunea la o parte şi să jucăm din plăcere. O să fie o atmosferă incendiară sigur, lumea sunt sigură că o să ne susţină, nu cred că cineva o să mai stea jos pe scaun.

Trebuie, ne dorim din suflet să rămână Cupa aici şi să ne bucurăm împreună cu aceşti oameni minunaţi”, a spus Ana Maria Ţicu.

foto: 007sport.ro

Afla mai multe despre: scam craiovavipers kristiansandehf cup,  

viewscnt
Articole similare