Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să nu-mi spuneţi!". Verdictul lui Constantin Zotta despre penalty-ul din FCSB - Sepsi: "De ce cade Debeljuh?" | EXCLUSIV

"Să nu-mi spuneţi!". Verdictul lui Constantin Zotta despre penalty-ul din FCSB - Sepsi: "De ce cade Debeljuh?" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Penalty-ul primit de Sepsi în meciul cu FCSB, pierdut pe Arena Naţională cu 2-1 în prima etapă din play-off, a fost analizat de Constantin Zotta. Expertul Orange Sport pe teme de arbitraj a dat un verdict ferm, fără să stea prea mult pe gânduri, în privinţa fazei din minutul 24.

Fostul arbitru Constantin Zotta şi-a pus, la Orange Sport, părerea de specialist în privinţa fazei la care arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat un penalty pentru Sepsi Sf. Gheorghe, din care echipa lui Bernd Storck a egalat, prin atacantul Gabriel Debeljuh.

Constantin Zotta, categoric despre faza penalty-ului din FCSB - Sepsi 2-1: "Să nu-mi spuneţi că Debeljuh cade din cauza loviturii"

FCSB a învins-o pe Sepsi, pe Arena Naţională, şi s-a distanţat la şapte puncte de urmăritoarele din clasamentul Superligii. Partida contra covăsnenilor nu a fost lipsită de controverse de arbitraj, iar faza penalty-ului acordat de Horaţiu Feşnic după un duel Debeljuh - Coman în careu a ajuns pe "masa" de discuţie.

Constantin Zotta este de părere că Horaţiu Feşnic a acordat cu foarte mare uşurinţă penalty-ul obţinut de Gabriel Debeljuh, pe care tot el l-a transformat. În analiza fazei, Zotta a pus o întrebare esenţială. Fostul arbitru a spus că i se pare o simulare a lui Debeljuh, iar Feşnic a căzut în "capcana" croatului.

"Mie mi se pare simulare, un penalty acordat cu o foarte mare uşurinţă. În primul rând, greşeşte Coman, are mingea în picior. Ok, la Debeljuh te aştepţi, îl ştim cu toţii. E acordat cu foarte mare uşurinţă. De ce? Arbitrul s-a dus undeva în zona 'Cine loveşte? Loveşte Coman'. E prea puţin, prea uşor.

Elementul important pentru analiza fazei este următoarea întrebare. De ce cade Debeljuh? Să nu-mi spuneţi că el cade din cauza loviturii", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB - Sepsi s-a terminat 2-1 în prima etapă a play-off-ului din Superligă, după ce Florinel Coman, Alexandru Băluţă, respectiv Gabriel Debeljuh au marcat.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhpenaltyflorinel comanfcsbsepsisuperligaconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare