Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să nu se lovească mingea de el!". Gigi Becali aşteaptă să-l vadă pe Zdenek Ondrasek la treabă după transferul la FCSB

"Să nu se lovească mingea de el!". Gigi Becali aşteaptă să-l vadă pe Zdenek Ondrasek la treabă după transferul la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Zdenek Ondrasek (32 de ani), iar Gigi Becali (63 de ani) speră ca atacantul ceh să aibă succes la echipa sa.

Gigi Becali, avertisment pentru Ondrasek: "Să nu se lovească mingea de el!"

Ondrasek a ajuns în Bucureşti pentru a semna cu FCSB şi va juca la echipa roş-albastră în următorul an, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. Patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca vârful de atac din Cehia să nu aibă soarta ultimilor atacanţi aduşi, Lukasz Gikiewicz şi Ante Vukusic.

„Atacantul a venit. Noi n-avem bani să dăm 20 de milioane de euro pe un atacant. L-am luat pe ăsta, omul are experienţă. Îl ştie toată lumea. Nu este nici Mbappe, nici Messi şi nici Neymar, dar cât de cât a jucat, a dat goluri. Noi avem nevoie de un atacant puternic, de care să nu se lovească mingea ca de perete, cum s-a întâmplat în anumite cazuri”, a spus Becali, la Pro X.

Zdenek Ondrasek va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună la FCSB.

Zdenek Ondrasek juca, din septembrie 2020, la Viktoria Plzen, iar în CV mai are echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso II, Wisla Cracovia şi FC Dallas. Cehul a marcat de şapte ori şi a livrat un assist în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut alături de Viktioria.

Afla mai multe despre: zdenek ondrasekfcsbgigi becaliatacant 

viewscnt
Articole similare