Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să nu-şi bată joc de noi, e penibil!". Chipciu, a "tunat" la adresa arbitrajului: "Dă-ne, bă, şi nouă ce-i al nostru!"

"Să nu-şi bată joc de noi, e penibil!". Chipciu, a "tunat" la adresa arbitrajului: "Dă-ne, bă, şi nouă ce-i al nostru!"

U Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu (33 de ani) a reacţionat dur la adresa arbitrajului din Rapid - U Cluj 1-0, la finalul partidei, şi a reclamat arbitrajul lui George Găman. Fotbalistul "Şepcilor roşii" şi-a adus aminte că şi etapa trecută U Cluj ar fi fost privată de un penalty, la fel ca în Giuleşti.

U Cluj a pierdut cu 1-0 în faţa Rapidului, pe Giuleşti. Continuă, astfel, seria de rezultate slabe ale echipei de pe Cluj Arena.

"Să nu-şi bată joc de noi, e penibil!". Chipciu, a "tunat" la adresa arbitrajului: "Dă-ne, bă, şi nouă ce-i al nostru!"

La fel ca şi Eugen Neagoe, Alexandru Chipciu s-a plâns de deciziile luate cu VAR în meciul Rapid - U Cluj 1-0. Jucătorul a spus că s-a simţit "luat la mişto" de arbitrajul lui George Găman şi a brigăzii sale şi a reclamat faptul că echipa sa nu a primit un penalty.

„Se opreşte jocul de 700 de ori, faulturi la fiecare fază. Nu suntem la cel mai bun nivel, dar să nu-şi bată joc de noi! Mi se pare penibil, serios, să te ia cineva la mişto! OK, e penalty, am luat bătaie din cauza acelui penalty. Dar dă-ne şi nouă penalty! Suspendă-l jumătate de an, să sufere! Dă-ne, bă, şi nouă ce-i al nostru! (n.r. - referitor la arbitrul de la meciul din etapa trecută, Ionuţ Coza)”, a spus Chipciu, conform gsp.ro.

Întrebat de tragerea la sorţi a grupelor Conference League, unde FCSB şi Anderlecht, fostele sale echipe au picat în aceeaşi grupă, Chipciu a replicat: „Nu mă interesează de Anderlecht! După înfrângerea asta îmi venea să sparg vestiarul, mă gândesc la Anderlecht acum?”.

Rapid - U Cluj 1-0, în Superligă

Rapid a învins, pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dugandzic, din penalti, în minutul 80. Arbitrul Găman a dictat lovitura de pedeapsă pentru un henţ al lui Ispas. Cu 18 puncte şi un meci mai mult disputat, Rapid se află pe primul loc în clasamentul Superligii.

RAPID: H. Moldovan – Dussaut (Onea 46’), Săpunaru, P. Iacob, Morais – Pănoiu (Sefer 71’), Crepulja, Ciobanu (Kait 46’) - Măţan (Papeau 46’), Dugandzic, Al. Ioniţă (Costache 59’). ANTRENOR: Adrian Mutu

U CLUJ: Gorcea – Romeo (Baravykas 53’), Piţian, D. Ispas, Briceag – Bic (Haita 84’), Pires, F. Filip (Purece 86’) - Chipciu, Ad. Bălan (Boiciuc 72’), Ely Fernandes. ANTRENOR: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Onea 58 / Chipciu 14, Ispas 77

Arbitri: George Cătălin Găman - Ovidiu Artene, Alexandru Vodă – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Istvan Kovacs - Radu Adrian Ghinguleac

Afla mai multe despre: chipciuu clujpenaltyreactiearbitraj 

viewscnt
Articole similare