You are here:

"Să plece sănătos!". Gigi Becali, gata să se despartă de Daniel Bîrligea! Ce a spus despre golul marcat în derby-ul cu Dinamo

"Să plece sănătos!". Gigi Becali, gata să se despartă de Daniel Bîrligea! Ce a spus despre golul marcat în derby-ul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) este gata să se despartă de Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul abia transferat de la CFR Cluj în schimbul a două milioane de euro.

Daniel Bîrligea traversează un moment foarte bun de formă la FCSB, cu patru goluri în şase meciuri, iar Gigi Becali se felicită că a plătit două milioane de euro celor de la CFR Cluj şi l-a transferat de la echipa din Gruia.

Becali aşteaptă un jackpot! Transferul lui Bîrligea umple conturile FCSB: "Să plece sănătos!"

Golul marcat de Bîrligea în meciul cu Dinamo l-a încântat pe Gigi Becali, care este gata să-l lase să plece la orice echipă plăteşte clauza de reziliere de 15 milioane de euro. Totuşi, Becali a spus că n-are emoţii că acest lucru s-ar putea întâmpla în perioada următoare.

"Execuţia lui Bîrligea, mai rar aşa ceva. Când îl vedeam la CFR mă ofticam foarte tare. ”Bă, cum nu am şi eu un jucător aşa?”. Şi când a venit, i-am spus şi lui MM, ”să vezi tu goluri acum”. Are bărbăţie, are tărie, nu are niciun fel de emoţie. Asta are Bîrligea. Nu ai treabă cu el, pe el îl interesează doar fotbalul.

(n.r. Vă temeţi că ar putea pleca de la FCSB?) Nu mă tem, pentru că trebuie să plătească cineva clauza ca să plece. Să plece sănătos dacă plătesc 15.000.000 de euro", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Dinamo - FCSB 0-2, în Superliga

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalti în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După numai trei minute FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului de unde Bîrligea a reluat spectaculos în gol. A venit apoi rândul lui Olaru să solicite penalti, în minutul 33, după un duel cu Olsen, însă după verificarea VAR nu s-a acordat lovitură de pedeapsă.

Golubovic a scos şutul lui Miculescu în minutul 45+3 şi la pauză oaspeţii au intrat cu un gol avans. Hakim Abdallah a cerut şi el penalti, în minutul 70, pentru duelul cu Radunovic, dar Barbu nu a acordat nici acum 11 metri. Partea secundă a avut ritm, FCSB a controlat ostilităţile, dar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi, în urma unei faze excelente. Elevii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 75), K. Boateng, Homawoo, Opruţ (Antonio Luna 84) - P. Olsen, Gnahore, C. Cîrjan (I. Mărginean 75) – G. Milanov (Hakim Abdallah 54), Selmani, Politic (A. Bani 75). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu (Baba Alhassan 46), Şut (Luis Phelipe 82), Olaru (Edjouma 82) – Al. Băluţă (M. Ştefănescu 78), Bîrligea, Oct. Popescu (Al. Musi 89). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Politic 64 / Oct. Popescu 43, Bîrligea 71, Olaru 72, V. Creţu 77

Arbitri: Marian Barbu – Ovidiu Artene, Imre-Laszlo Bucsi – George Găman

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Observator: Marian Salomir

 

Afla mai multe despre: daniel birligeatransferplecarefcsbgigi becaliclauza 

viewscnt
Articole similare