You are here:

"Să se uite în oglindă să vadă ce au realizat". Răzvan Lucescu îi pune la punct pe contestatarii lui Ianis Hagi. Ce a spus despre fotbalistul lui Rangers

"Să se uite în oglindă să vadă ce au realizat". Răzvan Lucescu îi pune la punct pe contestatarii lui Ianis Hagi. Ce a spus despre fotbalistul lui Rangers

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a avut un mesaj pentru contestatarii lui Ianis Hagi, despre care a avut cuvinte de laudă. Antrenorul a explicat care sunt calităţile fiului lui Gică Hagi.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru cinci milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

Răzvan Lucescu este unul dintre oamenii din fotbal care-l apreciază pe Ianis Hagi: ”Nu ştiu dacă Ianis Hagi va fi numărul unu în Europa, numărul unu la Rangers sau numărul unu în România, dar are o valoare care îi permite să aibă o viaţă profesională la un nivel foarte bun, să realizeze ceva. Cei care îl ironizează să se uite în oglindă să vadă ce au realizat.

Are talent, are o educaţie profesională corectă. Are nevoie să fie puternic, el va trece prin nişte dezamăgiri şi trebuie să treacă mai departe peste aceste frustrări pentru a ajunge cu adevărat în top. Are în faţă un viitor bun pentru viaţa personală”, a spus Răzvan Lucescu pentru AntenaSport.

 

 

Afla mai multe despre: razvan lucescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare