You are here:

Sabotaj în interiorul CFR-ului? Un fost antrenor aruncă bomba: ”E premeditat ce se întâmplă la Cluj”

Sabotaj în interiorul CFR-ului? Un fost antrenor aruncă bomba: ”E premeditat ce se întâmplă la Cluj”

CFR Cluj

Comentarii

Haosul care a pus stăpânire pe CFR Cluj este greu de explicat, dar un fost tehnician din Gruia pare să aibă răspunsul pentru modul în care campioana României se prezintă după despărţirea de Dan Petrescu.

Dorinel Munteanu este de părere că situaţia grea de la CFR Cluj este una premeditată. Chiar dacă nu oferă prea multe detalii, Munti îi arată cu degetul pe conducătorii ardelenilor.

Toate aceste rezultate s-au întâmplat... După plecarea lui Dan Petrescu a început tot acest deranj. Nimic nu e întâmplător. Cum îţi organizezi în viaţă... Ne-a şocat rezultatul, dar totul e premeditat. Şi cei din Luxemburg erau şocaţi de ceea ce au reuşit. E adevărat ce spune Boloni (n.red. - că fotbalul românesc e în declin din cauza conducătorilor cluburilor). Patronii decid soarta antrenorilor după un joc sau gol primit. Nu ştiu ce capacitate au ei să conducă. Sunt implicaţi, dar nu pot să spun că e ceva pozitiv. Are dreptate Boloni, a antrenat în străinătate, ştie care e relaţia patron - antrenor.

Unul trage într-o parte, altul în alta, s-au schimbat trei antrenori...În cinci meciuri, doi antrenori?! Nu e uşor pentru jucători. Nu înţeleg nici ei nimic şi joacă slab. Camora a avut dreptate că nu sunt pe acelaşi drum cu toţii”, a spus Dorinel Munteanu pentru Prosport.

Afla mai multe despre: cfr clujscandalmunteanu,  

viewscnt
Articole similare