Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săgeţi din partea lui Cristian Balaj către Răzvan Burleanu. Fostul arbitru îl apără pe Mirel Rădoi

Săgeţi din partea lui Cristian Balaj către Răzvan Burleanu. Fostul arbitru îl apără pe Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Cristian Balaj a trimis săgeţi către Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, după ce România a ratat calificarea la EURO 2020, în urma eşecului suferit de tricolori în faţa Islandei.

Fostul arbitru a spus, aluziv la adresa lui Burleanu, că ”declaraţiile somptuoase” nu valorează nimic atât timp cât România nu se califică la vreun turneu final. Mai mult decât atât, Balaj şi-a exprimat sprijinul faţă de selecţionerul Mirel Rădoi. 

”(n.r.- Jocul naţionalei ne convinge?) Dacă comparăm cu meciul cu Austria normal că nu. Speram mai mult. Acel joc ne-a făcut să sperăm. Şi automat cu cât şansele şi speranţele sunt mai mari cu atât durerea e mai mare în cazul unei înfrângeri. Declaraţiile somptuoase, managementul, protocoalele stabilite, colaborările sunt egal cu zero atât timp cât nu ai calificări.

În momentul în care numeşti un antrenor la o echipă, chiar şi naţională, dacă îl dai afară după un meci, înseamnă că tu, cel care l-ai numit, trebuie să pleci la rândul tău. Înseamnă că ai luat o decizie greşită şi pleci împreună cu el. Din punctul meu de vedere cu Rădoi putem să construim mult mai mult decât cu Daum.”, a declarat Cristian Balaj.

Afla mai multe despre: cristian balajrazvan burleanumirel radoi 

viewscnt
Articole similare