You are here:

Săgeţi trimise de Adi Mutu către un patron din Superligă! ”Briliantul” i-a bătut obrazul milionarului: ”Nu mi-a spus adevărul”

Săgeţi trimise de Adi Mutu către un patron din Superligă! ”Briliantul” i-a bătut obrazul milionarului: ”Nu mi-a spus adevărul”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj iese la atac după despărţirea de fosta sa echipă, de la care a plecat în urma unei înfrângeri clare în sferturile Cupei României, suferită în faţa celor de la Corvinul Hunedoara, o gruparea din Liga 2.

"Briliantul" şi-a dat demisia de pe banca celor de la CFR Cluj după înfrângerea usturătoare de la Hunedoara, suferită la începutul lunii aprilie,, din sferturile Cupei României. Fostul mare atacant al naţionalei României a petrecut doar trei luni pe banca formaţiei din Cluj-Napoca.

Câştigarea Cupei ar fi reprezentat o salvare pentru Mutu. CFR Cluj s-a îndepărtat treptat de câştigarea titlului din Superliga, după o serie de rezultate slabe la începutul play-off-ului, o înfrângere cu Universitatea Craiova şi un egal pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Dan Petrescu a fost numit în locul lui Adi Mutu pe banca ardelenilor şi a reuşit să resusciteze echipa, obţinând locul doi la finalul sezonului, ce le-a asigurat ”feroviarilor” participarea în cupele europene.

Adi Mutu, dezamăgit de promisiunile patronului din Superliga: ”Nu mi-a spus adevărul”

Fostul atacant al Fiorentinei a dezvăluit că Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, nu i-ar fi spus nimic referitor la problemele cu care se confruntă clubul ardelean în momentul în care a fost ofertat să semneze cu fosta campioanei a României.

”Mă crezi că n-am ştiut? Pot să fie anumite probleme la orice echipă, dar nu mă aşteptam la ceea ce am găsit acolo.

Aveam o relaţie bună cu Neluţu Varga. Iar eu nu ştiam, îţi spun sincer că nu ştiam. Nu mi-a spus adevărul şi nu regret că am fost la CFR. Şi a fost ok şi m-am descurcat bine, dar eu nu am condiţiile necesare pentru a face performanţă”, a spus Adi Mutu, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: cfrsuperligamutu 

viewscnt
Articole similare