Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sala GymNadia îşi reia cursurile de iniţiere în gimnastică şi educaţie fizică. Ce antrenori cu nume au intrat în proiect şi cum pot fi înscrişi copiii

Sala GymNadia îşi reia cursurile de iniţiere în gimnastică şi educaţie fizică. Ce antrenori cu nume au intrat în proiect şi cum pot fi înscrişi copiii

Gimnastică

Comentarii

Sala de gimnastică şi educaţie fizică GymNadia, proiect dezvoltat de Fundaţiile Ţiriac şi Nadia Comăneci, îşi redeschide uşile pentru copii începând din data de 11 aprilie. GymNadia oferă cursuri de iniţiere în gimnastică şi educaţie fizică pentru micuţii cu vârste de la 2 până la 6 ani, fiind disponibile atât gratuit, cât şi contra cost.

Cursurile gratuite pentru copii se vor desfăşura de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi joi, în intervalele orare 10:30-11:20 şi 11:30-12:20, orele fiind segmentate pe categorii de vârstă: 2-4 ani şi respectiv 4-6 ani. În paralel se vor desfăşura cursurile contra cost, seara, în intervalele orare 17:00 -17:50 şi 18:00 – 18:50.

Antrenamentele desfăşurate la GymNadia îi vor ajuta pe micuţi la dezvoltarea armonioasă a corpului, minţii şi integrării cu uşurinţă în grup. De asemenea, în timpul pregătirilor se va pune un mare accent pe calităţile motrice cum ar fi forţa, viteza, rezistenţa şi mobilitatea.

Antrenorii Diana Bulimar şi Eduard Gavrilă sunt campioni naţionali şi internaţionali şi reprezintă echipa de instructori ce se va ocupa de copiii care vor urma cursurile în baza sportivă din Otopeni, din incinta Patinoarului Allianz-Ţiriac Arena.

Înscrierile pentru cursurile de iniţiere în gimnastică şi educaţie fizică din cadrul GymNadia se realizează telefonic la numărul 0786 911 111.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundaţiile Ţiriac şi Nadia Comăneci în cadrul locaţiei Allianz-Ţiriac Arena din Otopeni (strada str. Drumul Gării Odăi nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov). Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu vârstele cuprinse între 2 şi 6 ani.

Fundaţia Tiriac are scopul de a facilita în mod gratuit accesul copiilor şi tinerilor la activităţi sportive recreaţionale şi de performanţă, punând la dispoziţia beneficiarilor echipamente şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate în scopul de a promova un stil de viaţă activ şi sănătos.

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare