You are here:

Salariul lui Bănel Nicoliţă, după ce şi-a prăpădit averea în doar 4 ani: ”Acum e bine...”

Salariul lui Bănel Nicoliţă, după ce şi-a prăpădit averea în doar 4 ani: ”Acum e bine...”

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă a revenit în fotbal, semnând în vară cu CSO Vălenii de Munte, echipă din Liga 4 Prahova.

Salariul lui Bănel Nicoliţă la echipa din Liga a 4-a

Bănel Nicoliţă joacă în Liga a 4-a, la echipa din Vălenii de Munte. Bănel Nicoliţă a dezvăluit ce primă de instalare a primit la semnătură, dar şi ce salariu lunar are. 

"Sunt la Vălenii de Munte acum, e bine. Cum să mă înjure? Nici adversarii, mă aşteaptă ăia cu 2-3 ore înainte să vină să facă poze cu mine. Am avut meci la ora 18.00 şi zic să plec mai devreme şi am venit cu două ore înainte. Era lume acolo, mă aşteptau cu căruţele, cu bicicletele.

Bravo, tată, asta e bucuria mea. Ce poze? Eram pe teren, ieşeam să fac poze, iar intram. Asta e cea mai mare bucurie a mea după ce m-am lăsat. Ştiţi ce bază au făcut oamenii ăia acolo la Vălenii de Munte?

Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună, plus că am luat ceva la semnătură. Am luat 3.000 de euro. Mă duc doar la meciuri, unde să mă mai duc?

Avem primă de promovare cam de 4-5.000 de euro. După meciuri mai stăm la un mic, la o bere. Eu nu stau, că sunt cu maşina, stau departe, dar un mic îl mănânc.", a spus Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

  • Bănel s-a retras din fotbalul mare în 2017, când a jucat ultima dată pentru Aris Limasol.

Nicoliţă a jucat în cariera sa la Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, FCSB, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureş şi Aris Limassol. Ca fotbalist profesionist, el a câştigat de două ori titlul în campionatul intern, o Cupă şi o Supercupă în România, toate cu FCSB.

Afla mai multe despre: banel nicolitaliga 4salariu 

viewscnt
Articole similare