You are here:

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers, subiect în presa din Scoţia: „Mai bine ar pleca!”

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers, subiect în presa din Scoţia: „Mai bine ar pleca!”

Stranieri

Comentarii

Scoţienii sunt surprinşi de salariul săptămânal pe care Ianis Hagi îl încasează la Rangers, în contextul în care fotbalistul român nu mai prinde nici măcar echipa secundă a clubului. Deşi nu este folosit pe teren, Hagi rămâne unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai echipei de pe Ibrox.

Probleme pentru Ianis Hagi la Rangers! Presa din Scoţia îl vrea plecat de la echipă

După ce a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi a primit oferte din partea cluburilor Rapid şi FCSB în această vară. Cu toate acestea, el a ales să rămână la Rangers, afirmând că este hotărât să lupte pentru a reveni printre titularii echipei care a câştigat campionatul în 2021. În ciuda eforturilor sale, Hagi nu a reuşit încă să-l convingă pe antrenorul Philippe Clement să-l readucă în lotul principal.

„Rangers, încurcată de problema Ianis Hagi de 22.000 de lire sterline pe săptămână”, este titlul ştirii de pe ibroxnoise.co.uk.

„Problema clauzei salariale a transformat situaţia într-una foarte dezordonată. Ar fi mai bine pentru toată lumea dacă Hagi ar pleca în schimbul unei sume modeste. Dar este clar că nu este interesat de aşa ceva.

Rangers are o problemă săptămânală de 22.000 de lire sterline pe mâini, iar veştile că jucătorul ar putea pleca nu s-au concretizat. Asta ar fi însemnat să fie plătit pentru tot restul contractului.

Agentul lui Ianis Hagi şi Clement au convenit că românul poate pleca în această vară, dar nu au venit oferte bune pentru el, în afară de cele venite din ţara natală”, au mai scris scoţienii.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare