Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Samantha Stosur şi-a anunţat retragerea din tenis, după Australian Open

Samantha Stosur şi-a anunţat retragerea din tenis, după Australian Open

Tenis

Comentarii

Jucătoarea australiană de tenis Samanta Stosur a anunţat sâmbătă că ediţia 2023 a Australian Open va fi ultima ei apariţie în circuitul feminin.

Anunţul Samanthei Stosur a fost făcut pe propriul cont de Instagram: „Abia aştept să revin pe Melbourne Park şi să joc în cel de-al 21-lea meu Australian Open, dar sentimentele sunt amestecate pentru că trebuie să împărtăşesc cu voi şi vestea că acesta va fi ultimul meu turneu. Mă simt fericită şi recunoscătoare că am oportunitatea să închei jucând la Grans Slam-ul meu favorit, cel de acasă, în faţa fanilor mei australieni, a prietenilor şi a familiei”, scrie în mesajul postat pe Instagram.

La 38 de ani, Samantha Stosur (locul 133 WTA) va juca în turneul de dublu de la AO, alături de franţuzoaica Alizee Cornet, şi în cel de dublu mixt, împreună cu un compatriot, Matthew Ebden.

Stosur a câştigat US Open în anul 2011, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, şi mai are în palmares o finală de Roland Garros (2010).

La dublu, Samantha Stosur a câştigat US Open în 2005 şi 2021, Roland Garros în 2006 şi Australian Open în 2019, jucând alte cinci finale.

Afla mai multe despre: samantha stosurtenisretragere 

viewscnt
Articole similare