Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sancţiune meritată? Din punctul lor de vedere!". Claudiu Keşeru, prima reacţie după tensiunile de la UTA

"Sancţiune meritată? Din punctul lor de vedere!". Claudiu Keşeru, prima reacţie după tensiunile de la UTA

UTA

Comentarii

Claudiu Keşeru (35 de ani), atacantul UTA-ei, a oferit o primă reacţie despre excluderea din lotul echipei, decizie luată de antrenorul Ilie Poenaru la meciul din etapa trecută. La flash-interviul de după UTA - Chindia 1-1, Keşeru a spus că sancţiunea e meritată "din punctul lor de vedere".

Scos din lot la meciul cu CS Mioveni (1-1) din motive de disciplină, după cum a dezvăluit Ilie Poenaru, Claudiu Keşeru a revenit pe teren în egalul cu Chindia, 1-1 pe teren propriu. Atacantul a "înţepat" conducerea şi antrenorul. şi a spus că sancţiunea e meritată "din punctul lor de vedere".

"Sancţiune meritată? Din punctul lor de vedere!". Claudiu Keşeru, prima reacţie după tensiunile de la UTA

Sosit la microfon la flash-interviurile de după UTA - Chindia 1-1, Claudiu Keşeru a vorbit despre situaţia sa la echipă.

Asta după ce etapa trecută a fost scos din lot de Ilie Poenaru, pe motive de disciplină, aşa cum a lăsat să se înţeleagă antrenorul. Claudiu Keşeru a spus că sancţiunea primită de el e meritată doar din punctul de vedere al conducerii şi al antrenorului.

Atacantul venit gratis de la FCSB a spus că "s-au spus multe chestii neadevărate" despre situaţia sa. „A fost o sancţiune meritată din punctul lor de vedere (n.r. - al antrenorului Ilie Poenaru şi al conducerii), s-au spus multe chestii neadevărate. Nu e prima, nici ultima dată când se va minţi în cazul meu

E important că am revenit şi că am intrat bine în joc. Repriza a doua a fost cu mai mult nerv. Din punctul meu de vedere, relaţia cu antrenorul e OK”, a declarat Keşeru.

UTA - Chindia 1-1, în Superligă

UTA Arad şi Chindia Târgovişte au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1, un meci din etapa a noua a Superligii.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 44, când Akhmatov a şutat de la 25 de metri, balonul s-a dus în bară, a ricoşat în portarul Balauru şi a intrat în plasă. Arădenii au egalat prin Benga, în minutul 86.

UTA Arad: Balauru - Vukcevic, Chindriş, Benga, Hoxhallari (Abeid 81) – Batha (Keseru 46), Isac - Jobello, Cascini (Ubbink 67), Otele (Stahl 67) – Postolachi (Adami 67). ANTRENOR: Ilie Poenaru

CHINDIA: Moldovan - Orozco, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă (Atanase 81) - Neguţ, Akhmatov, Vorobjovas, Popadiuc (Dumitraşcu 71) – Cooper (Căpuşă 62), D. Popa. ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: Abeid 90+5 / Celea 9, Boldor 30, Akhmatov 46, Orozco 49

Arbitri: Szabolcs Kovacs - Valentin Avram, Romică Bîrdeş - Florin Andrei

Arbitri VAR: George Vidican - Florin Neacşu

Observator: Teodora Albon

Afla mai multe despre: claudiu keseruutailie poenaru 

viewscnt
Articole similare