Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sancţiuni dure după un caz de blat în Italia. Jucător suspendat doi şi puncte de penalizare pentru Parma

Sancţiuni dure după un caz de blat în Italia. Jucător suspendat doi şi puncte de penalizare pentru Parma

Campionate

Comentarii

Tribunalul federal din Italia a soluţionat cazul "Whatsapp", în care un jucător este acuzat că le-ar fi cerut adversarilor să o "lase mai moale" într-un meci decisiv pentru promovare. S-au dictat sancţiuni dure pentru jucător, iar Parma va începe campionatul cu handicap.

Parma a obţinut, în cele din urmă, promovarea în Serie A, chiar dacă procurorii au cerut ca echipa să fie depunctată, ceea ce ar fi dus la ratarea promovării în primul eşalon fotbalistic din Italia. În schimba, formaţia de pe Ennio Tardini va începe sezonul cu un dezavantaj de cinci puncte. 
 
Sancţiunea pentru jucătorul în cauză este mult mai dură. Atacanul Emanuele Calaio (36 de ani) a fost suspendat doi ani din fotbal, anunţă federaţia de fotbal italiană, şi ar putea să îşi încheie cariera. Totul după ce, înainte de meciul decisiv pentru promovare dintre Parma şi Spezia, le-a dat mesaje adversarilor să joace mai uşor. Calaio a spus că mesajele au fost, de fapt, o glumă. 
 
Parma a anunţat că va face apel. Ei au obţinut a treia promovare consecutivă după ce a terminat sezonul din Serie B pe locul al doilea, ultimul care asigura promovarea directă. 

Afla mai multe despre: parmapromovareserie aemanuele calaio 

viewscnt
Articole similare